Sociální sítě
Nahoru

Blažek předvedl, co se bude nosit letos na jaře a v létě

Ve čtvrtek 12. března se v pražském clubu La Fabrika uskutečnila módní přehlídka v rámci, které byla představena zbrusu nová kolekce jaro/léto 2015 pánského módního domu Blažek. Večer, který se nesl ve velkolepém stylu, učaroval nejednoho hosta netradičními prostory továrny, které jsou ojedinělým spojením původní průmyslové a současné architektury. Všechny přítomné přivítal úvodním slovem sám zakladatel značky Ladislav Blažek. Hned poté se rozezněla dynamická hudba a propukla velká módní show. Modelové s grácií sobě vlastní prezentovali formální a informální oděvy včetně kolekce spodního prádla či tradičních smokingů z těch nejušlechtilejších materiálů. Už při samotném začátku bylo všem jasné, že sezona jaro/léto 2015 bude ve znamení vysoce kvalitních materiálů, vyštíhlených siluet, zkrácených délek a nadčasových barev. V závěrečném defilé se představili i samotní tvůrci kolekce v čele s hlavním designerem Romanem Humlíčkem. Po skončení fashion show byla na programu volná zábava, které se ujal hudebník Jan Smignator v doprovodu své kapely. Značkové prodejny Blažek

Blažek postavil svou filozofii na prvotřídním produktu, profesionální obsluze a nadstandardních službách. V každé ze svých prodejen má odborně školený personál, který dokáže správně poradit s výběrem oděvu podle příležitosti použití. Navíc jsou v každé prodejně krejčí, kteří oděv vybraný zákazníkem hned na místě upraví podle jeho představ. Pokud není vybraný oděv v prodejně k dispozici ve velikosti, kterou zákazník požaduje, prodejní personál zajistí jeho doručení v krátké době zákazníkovi domů nebo do jakékoli vybrané prodejny Blažek.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.