Sociální sítě
Nahoru

Velikonoce v restauraci U Malířů

Hodujete hodně a často, anebo k tomu vždy potřebujete nějakou silnou záminku v podobě oslav nebo tradic? Pokud patříte ke druhé skupině, jistě se už poohlížíte po možnostech, kde si svátky jara užijete nejlépe. V případě, že navíc trpíte nedostatkem času a nemůžete se věnovat žádným přípravám a současně chcete, aby se to Vaše hodování odehrávalo na bezvadné úrovni – máme pro vás tip.

Oslavte Velikonoční svátky v restauraci U Malířů. Od Velkého pátku až do Velikonočního pondělí tu pro Vás nabízí čtyřchodové menu za přívětivou cenu 790 Kč.

Paštika z drůbežích jatýrek s chřestovo mascarponovou pěnou

***

Krémová řeřichová polévka s jarní zeleninou restovanou na másle

***

Wellington z králičího hřbetu s bramborovo kopřivovou kaší a pažitkovou

nebo

Grilovaný filet z tolstolobika s chřestovým ragú a glazovanou bílou ředkví

***

Jahodový cheesecake s mátovým sabayonem

Tradiční svátky si jistě prostředí tradiční restaurace zaslouží. Pánové se takovýmto druhem pozvání k velikonočnímu stolu mohou pasovat do role gentlemana, což jim může snadno pomoci vyhnout se (pokud se jim příčí) “pomlázkové aktivitě”. A navíc – po tom, co partnerka v rámci nabídky U Malířů zkonzumuje, jistě do příštího jara neuschne…

Více z rubriky Degustace

  • Španělské sýry jako gastronomický poklad

    Prosluněné a životem tepající Španělsko láká k návštěvě nejen pro své blahodárné klima a příjemnou atmosféru. Za ozkoušení stojí také místní...

    Karolína Steinbergerová18.2.2022
  • Gurmánské toulky Španělskem

    Španělsko patří mezi nejdostupnější a neoblíbenější evropské destinace. A není divu. Příjemné počasí a bohatá kultura v kombinaci se skvělým jídlem...

    Karolína Steinbergerová21.10.2021
  • Benjamin opět otevírá

    Fine dining restaurace Benjamin v posledních měsících šla cestou zážitku až domů, kdy šéfkuchaři Gavin Lewis a Jakub Červenka jezdili do...

    Marek Zelený12.10.2021
  • Rakousko-uherská hostina v restauraci Augustine na Malé straně

    Vraťte se do historie a ochutnejte tradiční pokrmy podle receptů z kuchařky z roku 1905. Budete mít příležitost ochutnat německá, rakouská...

    Jan Pešek11.10.2021
  • Kulinářský Trezor šéfkuchaře Marka Fichtnera otevřel své dveře hostům

    Minulý týden se v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru restaurace Červený jelen v centru Prahy začalo podávat výběrové tříchodové menu,...

    Jan Pešek4.10.2021
  • Prodlužte si léto osvěžujícím nealko drinkem Passion smash

    Letní hřejivé paprsky vystřídalo šumění barevného listí a typické počasí babího léta. Ve společnosti mocktailu Passion smash s hořko-kyselými tóny exotického...

    Karolína Steinbergerová30.9.2021
  • Květák z La Rotonde

    Restaurace La Rotonde, která se nachází pod střechou hotelu Alcron, působí velmi nenápadně. Art deco styl se prolíná celou restaurací a...

    Jan Pešek6.9.2021
  • Rolls-Royce mezi šunkami

    Sušená šunka jamón je zcela jistě jednou z nejoblíbenějších španělských pochutin. Jamón ale není jenom jeden, vaše chuťové pohárky můžete provést celou...

    Karolína Steinbergerová13.8.2021
  • Café Buddha o sedmi chodech

    Café Buddha v Norské ulici v pražských Vršovicích je vyhlášenou autentickou asijskou restaurací. Thajské duo, které tvoří babička Lucky a její...

    Marek Zelený28.7.2021
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.