Sociální sítě
Nahoru

Máneska láká na argentinský víkend

V oblíbeném steakovém útočišti na pražských Vinohradech, restauraci Máneska, se chystá speciální akce, která proběhne už nyní o víkendu, a to od 17. do 19. dubna. Ke každému steaku zde mají pro každého návštěvníka připravenou skleničku lahodného Malbecu z oblasti Altamira, vinařského regionu Mendoza, jako malou pozornost. Vychutnat si tak budete moci plnější styl s vůní zralého černého ovoce a sladkého dřeva, který dokonala doplňuje nabídku restaurace vyzrálých argentinských steaků i jiných masových specialit, které grilují dle přání zákazníka. Rezervace na tel. 222 212 052 nebo na www.maneska.com

Více z rubriky Gastro

  • Královské Café

    Mariánské Lázně oplývají nezaměnitelnou atmosférou poklidu. Léčivé prameny, nádherné parky a krásné hotely zde doplňují i příjemné kavárny. K těm nejhezčím,...

    Marek Zelený13.2.2018
  • Mistři italské gastronomie otevřeli v Praze první BBQ Gourmet “Maso je Maso”

    Evropský mistr v barbecue Daniele Govoni a michelinský šéfkuchař Matteo De Carli otevřeli v Praze první barbecue gourmet jménem „Maso je...

    Jan Pešek12.2.2018
  • Variace chutí pro zdraví

    Restaurace Vapiano připravila speciální zimní menu, které pracuje tradičně s čerstvými surovinami, aby tak podpořila imunitu našeho organismu vůči náporu špatného...

    Libka Safr6.2.2018
  • Desetiletý bourbon Bulleit konečně na tuzemské scéně

    Průkopnická značka kentucké whiskey Bulleit, zhmotnění amerického snu a odvážných rozhodnutí, nově servíruje do českých sklenek prémiovou desetiletou variantu Bulleit Bourbon...

    Jan Pešek6.2.2018
  • Jak vyznat svou lásku? Třeba i koktejlem…

    Zamilovaná přáníčka, květiny, drobné dárky, romantická večeře při svíčkách, víkend v Paříži nebo procházka starou Prahou – nechcete v den všech...

    Jan Pešek2.2.2018
  • V Kampa Parku opět začíná sezóna polární tresky

    Od ledna do března nabízí řada skandinávských restaurací menu založené na chutném mase polární tresky, která se smí lovit pouze v...

    Jan Pešek31.1.2018
  • Neznámé pokrmy ze známých surovin. To je Valentýn v SIGNATURE restaurant

    Romantický Valentýn zahalený tajemstvím před každým chodem. Takový bude večer 14. února v brněnské designové restauraci Signature. Hosté totiž budou dopředu znát...

    Jan Pešek30.1.2018
  • Nebeský Valentýn

    Dny do svátku všech zamilovaných se radikálně krátí a nejspíš už tajně vymýšlíte, jak by mělo být hýčkání vaší polovičky co...

    Alena Dušková29.1.2018
  • Valentýn s obsahem alkoholu

    Valentýn je známý jako svátek lásky již celá staletí. Pro její oslavy existuje spousta symbolů, ale jedním z hlavních jsou bezpochyby jahody....

    Marek Zelený9.1.2018
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.