Sociální sítě
Nahoru

Zážitky na křídlech Four Seasons Jet

Chef Concierge Petr Zezula z Four Seasons Hotel Prague se stal Concierge na palubě Four Seasons Jet. Hotely a resorty Four Seasons přinášejí v letošním roce nové jedinečné zážitky díky vlastnímu privátnímu letounu Four Seasons Jet. Jeden z nezapomenutelných cestovatelských zážitků, který startuje tento týden, zprostředkuje milovníkům kultury výběr těch nejlepších uměleckých událostí v rámci cesty s názvem „Zákulisí umění“ („Backstage with the Arts“). Tato tématicky laděná cesta provede pasažéry v průběhu šestnácti dní šesti destinacemi, ve kterých budou moci obdivovat řadu nejlepších evropských kulturních pokladů se zaměřením na umění, klasickou hudbu a operu. Bohatý program kulturních zážitků cestovatelům nabídne speciální prohlídky předních uměleckých sbírek, exkluzivní hudební vystoupení včetně opery v milánské La Scale a představení Don Giovanni ve Stavovském divadle v Praze, až po soukromé večeře na jedinečných místech. Pražský program bude také zahrnovat privátní prohlídku města, návštěvu Klementina, Strahovského kláštera a jeho unikátní knihovny a také například prohlídku barokních zahrad na Malé Straně. Cena této jedinečné cesty je 69 000 amerických dolarů na osobu při rezervaci dvou míst. Při rezervaci jednoho místa je příplatek 8 000 amerických dolarů. Palubní personál posílí na této cestě za uměním Chef Concierge pražského hotelu Four Seasons, Petr Zezula, který bude v průběhu celého šestnáctidenního putování ve spolupráci s hotelovými concierge plnit přání cestujících včetně nejrůznějších rezervací v destinacích, do nichž právě Four Seasons Jet míří. „Je mi ctí zaujmout roli Concierge na palubě a jsem nadšený, že se mohu přidat k této jedinečné cestě a navštívit tak s našimi hosty některé z nejlepších evropských destinací,“ říká Petr Zezula, Chef Concierge Four Seasons Hotel Prague a dodává: „Poskytovat služby concierge vysoko nad zemí je pro mě něco naprosto nového a vzrušujícího!“ Petr bude denně sdílet fotografie a zážitky na sociálních sítích Four Seasons Hotel Prague – Facebook, Twitter a Instagram. V průběhu této cesty za poznáním si hosté užijí luxus speciálně upraveného letounu Boeing 757, jež na svém trupu nese název a logo společnosti Four Seasons. Ubytování ve všech destinacích zajistí výhradně hotely Four Seasons.

Více z rubriky Služby

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.