Sociální sítě
Nahoru

Pálffy Palác myslí na svátek matek

Blíží se svátek matek. Tedy těch, které nás vybavily do života a mnohé nám daly. Toho co možná chceme a umíme to ocenit, ale také třeba toho, co nechceme. A tak navštěvujeme různé odborníky, například v podobě koučů a psychosomatiků, a zbavujeme se emocionálních nánosů, které jsou dle našeho názoru pro náš další život nežádoucí.

Zkusme se, ale aspoň na krátkou chvíli, zastavit a pohlédnout na své maminky jinou optikou. Pokusme se svá očekávání o tom, jaké by měly být a jak by se k nám měly chovat, odsunout do pozadí a zeptejme se jich na jejich vlastní sny. A pokud na to sami nemáme “odvahu”, pojďme jim rovnou vytvořit nějaký zážitek. Třeba ten v podobě návštěvy terasy v restauraci Pálffy Palác. Mají tu pro Vás víkendovou nabídku v podobě “Mother’s day offer”. Stavte se na dezert, kávu a sklenku sektu či vína za 350 Kč. Ochutnat můžete například Levandulové créme brûlée, Čokoládovou pěnu s mořskou solí a čokoládovou drobenkou anebo Profiteroly plněné rumovou zmrzlinou s rozinkami polévané horkou čokoládou. Krom toho na Vás v Pálffy čeká ještě jedno milé překvapení.

Více z rubriky Gastro

  • Michelinem ověnčená La Degustation Bohême Bourgeoise nabízí rozvoz

    Vyhlášená perla tuzemské gastronomie musela reagovat na zavřené hranice státu, a svůj zážitkový koncept výrazně zpřístupnila k využití lokálních hostů už...

    Jan Pešek15.10.2020
  • Znovuotevřená restaurace Čestr

    Jalovice a volci z českého strakatého skotu, grilování na dřevěném uhlí, dlouhé pečení v „sauně“ a současná česká kuchyně v podání...

    Jan Pešek15.10.2020
  • Uhrančivé mini dýně

    Severočeská síť Lagarto, která hosty baví ve svých kavárnách v Teplicích, Mostě a Chomutově výjimečnou nabídkou house dortů klasických, prémiových a...

    Marek Zelený12.10.2020
  • Po revolučních konjakových těstovinách Slim Pasta se hudbne

    Drtivá většina lidí konzumuje těstovinové přílohy, protože jsou běžně k dostání, chutné a jednoduché na přípravu. Často se ale lidé přílohám...

    Marek Zelený12.10.2020
  • Sezónní tasting menu

    Restaurace Nota Bene představuje nové hřející sezónní tasting menu o čtyřech chodech, které navodí v ústech české plnohodnotné nebe. Kde jinde...

    Jan Pešek8.10.2020
  • Jistota v Alcronu v podobě brunchů

    Víkendové brunche v hotelu Alcron se staly jistotou, která je v posledních týdnech více než potřebná. Kvalita, historie a vytříbený servis...

    Jan Pešek7.10.2020
  • České prémiové destiláty zabodovaly na mezinárodní soutěži

    Česká destilérka Fleret z Frenštátu pod Radhoštěm zabodovala v rámci populární International Spirits Challenge, jedné z nejvýznamnějších a nejrespektovanějších degustátorských světových...

    Marek Zelený5.10.2020
  • Řízková olympiáda v Babiččině zahradě

    Letošní podzim v Babiččině zahraně v Průhonicích je plný kulinárních zážitků. Největším hitem bude bez debat řízková olympiáda, na jejímž konci...

    Jan Pešek5.10.2020
  • Šumavská zima na Chalupě s bazénem

    Šumava je oblíbeným místem dovolených. Zvláště v zimě sněhobíle září její přednost v podobě množství pěkných svahů a běžkařských stop uprostřed...

    Marek Zelený5.10.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.