Sociální sítě
Nahoru

Jeden z nejstarších výrobců luxusních matrací oslaví letos 117 let

Tradice ve výrobě matrací je jedním z faktorů, který nám může napovědět, zda to výrobce myslí vážně. Jedním takovým, které již čas prověřil je americká firma King Koil, která letos oslaví své 117 narozeniny. Za dobu své existence se drží stále na špičce v oblíbenosti a je vyhledávanou značkou především u náročných zákazníků, pro které je kvalita spánku důležitou součástí života. Firma King Koil byla založena 1898 panem Samuelem Bronsteinem v St. Paul ve státě Minnesota, kde začínala s pouhými šesti zaměstnanci. Už od počátku si stanovila cíl být nejlepší ve svém oboru a používat jen ty nejlepší materiály v kombinaci s moderními výrobními postupy. Cíl se dařilo naplňovat a tak se z malé firmičky stala postupem času firma světového významu s obchodním zastoupením ve více než 80 zemích světa. Produkce byla původně určena pouze privátním zákazníkům, ale díky své kvalitě a renomé si našla velmi rychle cestu do nejluxusnějších privátních projektů a hotelů po celém světě. Dnes můžete lůžka značky King Koil najít všude tam, kde je kladena na první místo spokojenost klientů a kde si uvědomují souvislost mezi kvalitním spánkem a nízkou mírou fluktuace svých hostů. Mezi hotely používající lůžka značky King Koil patří například The Ritz – Carlton, Le Meridien, Shangri-la, Atlantis The Palm a Westin. Pomyslnou třešničkou na dortu je fakt, že King Koil si nechává své matrace pravidelně testovat a tak se může hrdě pyšnit doporučením Mezinárodního sdružení chiropraktiků (ICA) a její lůžka mohou používat loga ICA, jako jedna z mála firem na světě. Více na www.royalcomfort.cz.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.