Sociální sítě
Nahoru

Styl a luxus v srdci moravské Hané v Hotelu S-PORT Véska

S přicházejícím létem nastává období rodinných výletů, relaxačních víkendů a dalších nejrůznějších forem rekreování a aktivního odpočinku. Pokud budete snít o luxusním zážitku a pocitu dobře utracených peněz za pobyt strávený na vámi zvoleném místě, nezapomeňte do svého výběru možných destinací přidat Hotel S-PORT Véska, nacházející se v srdci moravské Hané kousek od Olomouce. Pokud jste vášnivými tenisty, golfisty či se vám snad zamlouvá projížďka na koních nedotčenou přírodou, Hotel S-PORT Véska je přesně pro vás tím dokonalým místem. Tamní Sportovní klub Véska je jedním z nejkrásnějších areálů ve Střední Evropě. Nabídne vám širokou škálu aktivit, dochází zde k souladu aktivního odpočinku s krásnou přírodou, nádherným zázemím a neopakovatelnou domácí atmosférou. Je situovaný v ojediněle klidné a snadno dostupné lokalitě 8 km od Olomouce. Je výjimečný svým citlivým umístěním do krajiny s respektováním jejího přirozeného rázu a je tedy schopen nabídnout relaxaci v zalesněném prostředí spolu s profesionálními podmínkami a zázemím pro sport a aktivní odpočinek. Kdo by nechtěl okusit své tenisové dovednosti na veřejnosti přístupných kurtech, kde se mimo jiné konají mezinárodní turnaje pod hlavičkou ITF, Mistrovství Evropy juniorů a další světové turnaje? Pokud by vás snad lákala představa spíše relaxačního odpočinku, pak se nabízí skutečná lahůdka. Hotel S-PORT Véska spolupracuje s místní stájí. V kombinaci s umístěním areálu v srdci nádherné přírody se takový víkend v koňském sedle zdá být jako ideální volba pro odpočinek od hektických pracovních dnů. Samozřejmostí je profesionální mistrovské golfové hřiště, které i těm nejnáročnějším hráčům dopřeje kvalitní golfový zážitek. Více se dozvíte na www.s-port.cz.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.