Sociální sítě
Nahoru

Mercedes-Benz a Pražské jaro slaví společně

Značka Mercedes-Benz letos slaví 20 let svého působení na českém trhu. Za dvě desetiletí si trojcípá hvězda vydobyla renomé u českých zákazníků a spojila své síly s mnoha lokálními prestižními značkami, podpořila množství dobročinných projektů a podílí se na významných kulturních akcích v rámci celé České republiky. Jednou z nich je také mezinárodní hudební festival Pražské jaro. Fenomén mezi festivaly vážné hudby s každoroční účastí významných zahraničních hostů a tisíců diváků. I pro festival je letošek jubilejním rokem. Slaví rovnou sedmdesátku.

Věřím, že tato výročí společně oslavíme při setkáních s hudbou, například i u nás v Mercedes Forum na Chodově, kde se každoročně koná jeden z koncertů. Letos to bude 21. května vystoupení ansámblu autora nejlepší jazzové skladby roku 2014 – Libor Šmoldas Quartet,“ řekl ke společnému výročí Ronald Ballhaus, ředitel prodeje a marketingu osobních vozů Mercedes-Benz v ČR, a zároveň pozval diváky na koncert, který se už tradičně koná v Mercedes Fóru na pražském Chodově.

Mercedes-Benz je oficiálním vozem festivalu už od roku 2000. Hvězdy během této doby nebyly k vidění jen na kapotách vozů, ale také uvnitř automobilů. Mezi nejznámější patří například John Malkovich, který se festivalu účastnil v roce 2013, letos například Dagmar Pecková a Štefan Margita.

V letošním roce bude vážené hosty festivalu přepravovat flotila deseti vozů Mercedes-Benz: čtyři vozy třídy E, dále modely CLS a CLS Shooting Brake, dva vozy třídy S, třída GL a také nové Vito v provedení mikrobus.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.