Sociální sítě
Nahoru

D+D REAL Czech Masters láká na prize money milion euro

Další ročník D+D REAL Czech Challenge se uskuteční od 24. do 30. srpna na populární adresa Albatross Golf Resort. Prize money zůstává na neuvěřitelném milionu euro, přičemž pokoušet své štěstí bude osm českých golfistů, z čehož je hned šest profesionálů. Poslední týden prázdnin se na nově upravené hřiště Albatross dostaví i vítěz Ryder Cupu Jamie Donaldson. Podle organizátorů je cílem přilákat, stejně jako loni, až 30 tisíc diváků. Aktuálně jsou prodány více než 3 tisíce vstupenek. Zvýšil se zájem zahraničních turistů z Německa, Rakouska, ale je poptávka i z Polska. Turnajová vesnička se letos o polovinu zvětší, protože VIP hospitality se posune k 18. greenu. Tam vyroste dvoupatrová budova s terasou, která může denně pojmout až 650 hostů. Upravené hřiště Albatross imponovalo svou novou rozlohou už loni, kdy došlo k prodloužení dvou jamek. 5parová 12 si vysloužila 30 nových metrů, zatímco 4parová 15 příznačných 15. Celkově tedy hřiště dosahuje ve své délce 6872 metrů, čímž se řadí mezi nejdelší v rámci European tour.

A co víc? Ján Kotúč, ředitel Moët Hennessy Czech Republic a Petr Dědek, majitel promotérské společnosti Relmost, se dohodli na prodloužení smlouvy se značkou Glenmorangie a zároveň podepsali smlouvu se značkou Moët & Chandon, o spolupráci na turnajích D+D REAL Czech Masters, D+D REAL Czech Challenge a D+D REAL Slovakia Challenge, přičemž smlouvy platí až do roku 2017.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.