Sociální sítě
Nahoru

A2C Anti-Aging Clinic již 9 let přináší nejnovější poznatky z oboru medicíny proti stárnutí

Komplexní péčí usiluje klinika Anti-Aging medicíny o dosažení co nejlepšího možného zdravotního stavu a kvality života při dlouhověkosti. Součástí tohoto lékařského oboru je cílená prevence onemocnění často spojovaných se stárnutím, jako jsou např. obezita, diabetes, kardiovaskulární onemocnění, demence a nádorová onemocnění. A2C klinika je první a zatím jediná certifikovaná klinika medicíny proti stárnutí v České a Slovenské republice. Na základě nejnovějších poznatků a neustálého výzkumu v tomto lékařském oboru vám přináší ucelený a komplexní program nejmodernějších diagnostických postupů Anti-Aging Medicíny. V současné době se řadí mezi TOP světové kliniky s mezinárodní klientelou. A2C klinika se pravidelně účastní mezinárodních kongresů a primářka kliniky, MUDr. Monika Golková, jako jediný certifikovaný specialista v ČR, již řadu let přednáší na světových lékařských sympoziích. Proto vám může nabídnout v praxi nejnovější medicínské poznatky a postupy z celého světa a pomoci vám nastavit zdravý životní styl. Cílem je vytvořit zcela individuální a zároveň komplexní program každému na míru tak, aby pro dosažení zdravé dlouhověkosti byly nastaveny co nejefektivnější podmínky. Medicína proti stárnutí využívá řadu nejmodernějších diagnostických postupů, vyšetření a léčby, které se v posledních desetiletích velmi osvědčily na prestižních soukromých klinikách po celém světě. Dopřejte si např. stejnou péči jako Angelina Jolie, která si nechává v Americe testovat až 300 potravinových intolerancí. Na klinice můžete, stejně jako herečka v Los Angeles, podstoupit celosvětově uznávaný ALCAT test a následně pak vyřešit řadu problémů. Od těch trávících a souvisejících s nadváhou, přes bolesti hlavy, deprese, kožní problémy a nedostatek energie. Služby kliniky jsou určeny především pro ty, kteří mají zájem o své dlouhodobé zdraví a chtějí udělat všechno pro to, aby se dožili aktivně zdravého stáří. Další informace najdete na www.a2c.cz.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.