Sociální sítě
Nahoru

Hotel Four Seasons v Praze představuje jedinečné ošetření SpaRitual

Hotel Four Seasons Prague rozšiřuje svou exkluzivní řadu Spa služeb o luxusní ošetření pokožky rukou, nohou a nehtů pod značkou SpaRitual. Tato ekologicky zodpovědná značka nabízí pouze vegan, paraben-free produkty, které obsahují pouze vysoce kvalitní přírodní složky, jako například sezamový olej, sójový vosk, pšeničný protein a oleje rostlinného původu. Produkty pro péči o nehty (laky, séra) jsou bez obsahu DBP, toluenu a formaldehydu. Léto je období otevřených střevíčků a sandálů, do kterých si chodidla zaslouží důkladnější péči. Pozornost je nutné věnovat také nehtům – barevné trendy se mění s každou sezónou a pečlivě upravený vzhled všichni ocení. Nechte se hýčkat speciálně vyškolenými terapeuty Spa hotelu Four Seasons Prague, kteří Vám poskytnou tu nejlepší odbornou péči o pokožku rukou, nohou a nehty a zároveň zprostředkují unikátní relaxační zážitek. Hýčkající ošetření rukou a manikúra (75 minut / 2 400 Kč)

Tato luxusní a rozmazlující manikúra zahrnuje peeling pokožky rukou, ošetření nehtů a kůžičky v jejich okolí následované relaxační masáží a zakončené hloubkově pečující maskou. Poslední fází ošetření je nanesení laku, který zanechá nehty krásné a zářivé.

Manikúra Deluxe (50 minut / 1 900 Kč)

Klasická manikúra, která zahrnuje úpravu nehtů, ošetření kůžičky, obnovující peeling pokožky a relaxační masáž rukou. Procedura je zakončena nanesením laku.

Rychlá manikúra (25 minut / 1 000 Kč)

Pravé ošetření pro rychlou úpravu nehtů. Péče o nehty a hydratace rukou následované úpravou finální podoby a barvy nehtů, dodá rukám pocit svěžesti.

Hýčkající ošetření chodidel a pedikúra (75 minut / 2 600 Kč)

Tato pedikúra představuje jedinečné ošetření chodidel, nehtů a kůžičky kolem nehtů včetně peelingu pokožky. Následuje relaxační masáž chodidel a hloubkově pečující maska zakončená nalakováním nehtů.

Pedikúra Deluxe (50 minut / 2 000 Kč)

Pedikúra zahrnující úpravu nehtů a chodidel včetně peelingu a relaxační a hydratační masáže. Posledním krokem je nanesení laku podle vlastního výběru.

Rychlá pedikúra (25 minut / 1 200 Kč)

Rychlé ošetření chodidel zahrnuje úpravu nehtů a hydrataci chodidel následované změnou barvy nebo vzhledu nehtů. Zanechá chodidla svěží.

http://www.fourseasons.com/prague/

https://www.facebook.com/FourSeasonsHotelPrague

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.