Sociální sítě
Nahoru

Krušovice nabídnou hospodu postavenou na jediný den

Oblíbený Apetit piknik se blíží! Už pátý ročník největšího pikniku a kulinářského trhu s tím nejlepším z produkce domácí kuchyně v ČR se uskuteční 20. června v Havlíčkových sadech (Grébovce) v Praze. Vstup je tradičně zdarma. Značka Krušovice se stala hlavním partnerem této akce a pro návštěvníky si připravila řadu příjemných aktivit. V místě konání vyroste Pop Up Pub – tedy hospoda na jediný den, postavena speciálně u příležitosti Apetit pikniku. A čepovat se v ní bude pochopitelně královské krušovické pivo. „Nabídneme pěkné prostředí, kam bude radost zajít a vypít si pivo, samozřejmě ze skla. Čepovat budeme Desítku, Dvanáctku, Krušovice Pšeničné. I když primárně zveme především na krušovické pivo, hosté mohou ochutnat i letošní novinku, Strongbow cider.,“ konstatovala Event manažerka společnosti Heineken Marie Votrubová.

V areálu budou návštěvníkům ještě k dispozici dva stánky s Desítkou, Dvanáctkou a pšeničnými Krušovicemi. V průběhu odpoledne se představí letošní novinka – cidery Strongbow, které budou nabízet hostesky.

Na Apetit pikniku se hosté jako každoročně mohou těšit na živou hudbu, tipy o vaření, a především na kulinářskou show. Značka Krušovice zde ukáže, že se její pivo ke gastronomii velmi dobře hodí. Párování piva s jídlem proto účinkující předvedou přímo na pódiu.

Pokud někdo preferuje posezení pod širým nebem, bude mít k dispozici zahradu s odpočinkovými vaky pod slunečníky u restaurace Pavilon, kde si může vychutnat během odpoledne čepovaného krušovického Mušketýra.

Více z rubriky Degustace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.