Sociální sítě
Nahoru

Krušovice nabídnou hospodu postavenou na jediný den

Oblíbený Apetit piknik se blíží! Už pátý ročník největšího pikniku a kulinářského trhu s tím nejlepším z produkce domácí kuchyně v ČR se uskuteční 20. června v Havlíčkových sadech (Grébovce) v Praze. Vstup je tradičně zdarma. Značka Krušovice se stala hlavním partnerem této akce a pro návštěvníky si připravila řadu příjemných aktivit. V místě konání vyroste Pop Up Pub – tedy hospoda na jediný den, postavena speciálně u příležitosti Apetit pikniku. A čepovat se v ní bude pochopitelně královské krušovické pivo. „Nabídneme pěkné prostředí, kam bude radost zajít a vypít si pivo, samozřejmě ze skla. Čepovat budeme Desítku, Dvanáctku, Krušovice Pšeničné. I když primárně zveme především na krušovické pivo, hosté mohou ochutnat i letošní novinku, Strongbow cider.,“ konstatovala Event manažerka společnosti Heineken Marie Votrubová.

V areálu budou návštěvníkům ještě k dispozici dva stánky s Desítkou, Dvanáctkou a pšeničnými Krušovicemi. V průběhu odpoledne se představí letošní novinka – cidery Strongbow, které budou nabízet hostesky.

Na Apetit pikniku se hosté jako každoročně mohou těšit na živou hudbu, tipy o vaření, a především na kulinářskou show. Značka Krušovice zde ukáže, že se její pivo ke gastronomii velmi dobře hodí. Párování piva s jídlem proto účinkující předvedou přímo na pódiu.

Pokud někdo preferuje posezení pod širým nebem, bude mít k dispozici zahradu s odpočinkovými vaky pod slunečníky u restaurace Pavilon, kde si může vychutnat během odpoledne čepovaného krušovického Mušketýra.

Více z rubriky Degustace

  • Malbec slaví již podesáté svátek

    17. dubna se již tradičně po celém světě slaví svátek populární argentinské odrůdy Malbec. Malbec je známý pro svou temnou až...

    Jan Pešek15.4.2020
  • Předjaří v Benjaminu

    Benjamin si v předjarním čase připravil menu, které vychází především z půdních plodin. Tedy vše, co roste v zemi, například brambory,...

    Jan Pešek5.3.2020
  • Kančí hody v La Verandě

    Výtečné maso špičkové české zvěřiny v rozmanité úpravě podle různých národních receptů bude únorovým žolíkem oblíbené staroměstské restaurace La Veranda. Již...

    Jan Pešek30.12.2019
  • Listopad ve znamení nejlepšího šampaňského

    Už po třinácté se mohou všichni milovníci šampaňského a netradičních gastronomických zážitků těšit na unikátní festival Grand Jour de Champagne, který...

    Jan Pešek4.11.2019
  • Listopad ve znamení lanýžů i v restauraci Grand Cru

    Sezóna lanýžů právě vrcholí a proto Fine diningová restaurace Grand Cru, v čele s šéfkuchaři Svatoplukem Hemmerem a Sašou Pavlovičem, připravuje...

    Jan Pešek30.10.2019
  • Hon na ústřice v La Verandě

    Sezóna ústřic právě začala. A přestože milovníci těchto chuťově jedinečných mořských plodů tvrdí, že nejlepší ústřice je vždycky samotná, maximálně pokapaná...

    Jan Pešek24.10.2019
  • Pražský Benjamin v průvodci Michelin

    Restaurace Benjamin v pražských Vršovicích se dostala po pouhém roce působení do Michelinského průvodce. Utajená restaurace na nefrekventované ulici vyniká svým...

    Jan Pešek24.9.2019
  • Hergetova cihelna láká na podzim plný chutných překvapení

    Podzim plný kulinářských akcí. Oblíbená malostranská restaurace Hergetova cihelna má pro své hosty připravený pestrý podzimní program. V týdnu od 23....

    Jan Pešek23.9.2019
  • Restaurace Sia plánuje týden okořeněný chilli papričkami

    Šéfkuchař Jiří Štift z asijské restaurace Sia, která spadá do gastronomické aliance Together, a jeho tým se rozhodli navázat na úspěch...

    Jan Pešek16.9.2019
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.