Sociální sítě
Nahoru

Pověste si na zeď legendární modely

Všechny fanoušky tradiční české značky Prim určitě potěší novinka od společnosti Elton hodinářská z Nového Města nad Metují, jediného výrobce těchto českých hodinek. Skleněné nástěnné hodiny v designu nejoblíbenějších modelů náramkových hodinek Prim. Nástěnné hodiny inspirované číselníky hodinek Orlík (černé) a Diplomat (černé i bílé), jsou vyrobeny z českého skla. Průměr hodin je 29 cm a pohání je kvalitní quartzový německý strojek s tichým chodem. Výrobcem je H&H hodinářská, dceřiná firma společnosti Elton hodinářská, která již více než 65 let vyrábí náramkové hodinky Prim. Stejně jako u náramkových hodinek značky Prim, jsou také u nástěnných hodin možné individualizace dle přání zákazníka, jako změna barvy ruček, nebo přidání vteřinové ručky. Kromě těchto tří variant se připravují další designy podle oblíbených modelů hodinek Prim. Hodiny jsou za cenu 590,- Kč k dostání ve značkových prodejnách Prim v Praze a v Ostravě, můžete je objednat i prostřednictvím e-shopu prim-shop.cz.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.