Sociální sítě
Nahoru

Celebrity na cestách s kufry Rimowa

Do začátku opravdovéh léta chybí už jen pár dní a stoupající rtuť na teploměru spojená s hřejivými slunečními paprsky v nás vyvolává touhu vyrazit na zasloužený letní odpočinek. Vydejte se na dovolenou stylově po vzoru hollywoodských celebrit, pro které jsou jasnou volbou na jejich cestách ikonické kufry s typickým drážkováním Rimowa. Herečky Julianne Moore, Jessica Alba, Diane Kruger či Jennifer Garner; hudebníci Lilly Allen a will.i.am, herci Christian Slater a Willem Dafoe či topmodelka a příležitostná herečka Karolína Kurková – ty všechny pojí společná vášeň pro pohodlné cestování se zavazadly Rimowa. A že má značka k Mekce filmového průmyslu blízko dokazuje i více než 250 amerických filmů, ve kterých kufry zazářily. Hollywood ve své zlaté éře 20. let se stal i hlavním tématem nové kampaně Rimowa s Alessandrou Ambrosio a Johannesem Hueblem. Významný výrobce kufrů nabízí 12 ucelených kolekcí zavazadel, vyrobených v různých kombinacích materiálů. Vedle klasických hliníkových kufrů z kolekce Topas, které jsou stále vyhledávanou ikonou této exkluzivní značky, patří mezi bestsellery polykarbonátová zavazadla.

Jullianne Moore a její Salsa Deluxe Rimowa

Čerstvá držitelka Oscara Julianne Moore ráda cestuje nalehko s kufry Salsa Deluxe. Zavazadla z polykarbonátu, který Rimowa začala jako první výrobce na světě používat v roce 2000, jsou kombinací minimální váhy a maximální odolnosti. Jsou vhodné pro všechny, kdo chtějí cestovat bezstarostně a neomezovat se váhovými limity. Salsa Deluxe, stejně tak jako všechny ostatní kolekce zavazadel, je vybavena systémem koleček Multiwheel®, který umožňuje extrémní mobilitu kufru. Zavazadlo tak lze pohodlně vézt na čtyřech kolečkách i na nerovném povrchu. Nejlehčí z lehkých je kolekce Salsa Air, kde hmotnost kabinového zavazadla dosahuje pouhých 1,9 kilogramu. Jennifer Garner s kufrem Limbo Rimowa

Herečka Jennifer Garner si oblíbila kolekci Limbo, která splňuje požadavky té nejnáročnější klientely. Kufry Limbo jsou vyrobeny z polykarbonátu, který je doplněn o silný hliníkový rám poskytující zavazadlu ještě větší pevnost a ochranu jeho obsahu. Hrany kufru jsou chráněny ručně přidělávanými hliníkovými rohy. Vysouvací teleskopická rukojeť bez předem stanovených poloh aretace umožňuje pohodlné manévrování a nastavení na jakoukoliv výšku dle potřeby. Elegantní design lesklých zavazadel je k dispozici ve třech barevných provedeních: černé, modré a červené. Exkluzivita poslední zmíněné barvy je podtržena hliníkovými detaily a kolečky v ladící zlatě barvě. Kufry jsou vybaveny kombinačními pákovými zámky s technologií TSA, které jsou vestavěné přímo do rámu kufru a lze je během bezpečnostních kontrol na letišti otevřít a opět zavřít bez poškození zavazadla. Christian Slater a Karolína Kurková s hliníkovým kufrem Topas Riowa

Ať už na dovolenou či služební cestu, ten, kdo stráví mnoho týdnů v roce na cestách, klade na kvalitu cestovního zavazadla velký důraz. A pokud jsou na něm patrné stopy po dobrodružství a zážitcích, tak jako v případě herce Christiana Slatera, stává se hliníkový kufr absolutně nepostradatelným společníkem. Na svou cestu do Cannes si kabinový Topas vybrala i topmodelka Karolína Kurková, která se s kufrem dokonale barevně sladila. Luxusní zavazadla z ikonické hliníkové kolekce jsou klasikou v nabídce značky Rimowa. Inspirovány materiálem a designem letadel Junkers, podoba prvních kufrů vyrobených v roce 1937 zůstává zachována a modernizují se pouze jednotlivé prvky této ikony v cestování. Mezi propracované detaily, které usnadňují cestu patří držák přídavného zavazadla. Interiér kufru je vybaven výškově nastavitelnými přepážkami, které zaručují, že veškerý obsah kufru zůstane na svém místě i po příletu do cílové destinace.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.