Sociální sítě
Nahoru

Pietro Filipi – celebrity dressing KVIFF

Na letošním jubilejním 50. ročníku KVIFF – představil designérský tým Pietro Filipi své vybrané – red carpet looky z kolekce pro sezónu podzim-zima 2015-16. Hana Vagnerová.

Šedé střihově dokonale propracované dlouhé večerní šaty z kolekce Pietro Filipi SILVERLINE by Ivana Mentlová, psaníčko a černý kožený pásek také Pietro Filipi. Jitka Schneiderová.

Šaty v barvě bordó s efektem kůže Pietro Filipi – kolekce SILVERLINE by Ivana Mentlová. Martha Issová.

Korzetové šaty bílé barvy s klasickou délkou – Pietro Filipi kolekce SS 2015. Martha Issová tyto šaty s efektem květinové výšivky tón v tónu vynesla na jeden z večírků KVIFF 2015. Celá kolekce se nese v duchu klasické jednoduché elegance – simple elegance of tomorrow a v duchu DNA značky Pietro Filipi. Dominující barvy: šedá, černá, zemitá hnědá, odstíny off white, jemná starorůžová, akcenty lahvově zelené, ostré tóny YKB modré Pietro Filipi SILVERLINE by Ivana Mentlová. Osm stěžejních looků prémiové řady Silverline navrhla pro Pietro Filipi již potřetí Ivana Mentlová. Luxusní materiály (vlna, hedvábí, kůže a kožešiny) v dokonalých střihových proporcích kabátů, kalhotových kostýmů a prodloužených délek šatů v hlubokých tónech burgundské vínové, šedé a černé, umocňují nadčasovost kolekce pro ženy s vytříbeným osobitým stylem. Pietro Filipi IDENTITY by Anna Tušková

Klíčovými prvky modelů nejmladší části kolekce iDentity v podání Anny Tuškové jsou čistá střihová linie, promyšlené detaily a oděvy fungující jako samostatné solitéry i vzájemně kombinovatelné součásti celkového oděvu.

Pietro Filipi dámská kolekce by Martha Bryxi, Margharida Machado, Lay Sedláková

Celá dámská kolekce přináší široký záběr inspirací: britský venkov počátku 20.století s přídavkem lehké provokace, chlad severských přístavů, městský minimalismus se sportovními prvky a nadčasovou eleganci.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.