Sociální sítě
Nahoru

Seiko Boutiques: další „okna do světa Seiko“

Zítra otevře Seiko svůj první butik v Německu, a to ve Frankfurtu, který se tak stane pátým městem v Evropě, jež hostí Seiko Boutique, spolu s Paříží, Amsterdamem, Madridem and Sofií. Nové Seiko Boutique otevřou ještě letos své dveře v Moskvě, Budapešti, Dillí a Tokiu. Od té doby, kdy byl první butik otevřen roku 2004 v Paříži, jejich počet neustále roste – spolu s těmi, které budou a s tím, který byl otevřen loni, což byl první severoamerický butik v New Yorku, už má značka šedesát Seiko Boutiques ve dvaceti zemích na čtyřech kontinentech. Síť butiků Seiko se bude v budoucnu rozšiřovat i do dalších velkých měst na celém světě. Seiko Boutiques jsou samozřejmě maloobchodní prodejny, ale nejen to. Návštěvník kteréhokoli z butiků může objevovat vesmír Seiko a zažít bohatství historie Seiko, jejích aktivit a sbírek způsobem, který je mimořádně příjemný a zábavný, ale také poučný. Seiko Boutiques jsou skutečnými okny do pestrého světa značky.

Nový butik ve Frankfurtu, jako všechny ostatní, bude prezentovat vedle luxusní značky Grand Seiko také prestižní kolekce Astron a Prospex. U těchto hodinek návštěvník uvidí skutečnou jedinečnost řemeslného zpracování Seiko a špičkových technologií v oboru. Butiky jsou navrženy tak, aby doplňovaly prezentaci Seiko v obchodech řady nezávislých maloobchodních partnerů. V těchto obchodech uvidí milovníci hodinek hlavní kolekci Seiko do hloubky a těšit se ze skvělých služeb zákazníkům, ale zároveň v těchto buticích najdou největší výběr z našich předních kolekcí. Spolu s těmito kolekcemi budou butiky také čas od času exkluzivně představovat nové výtvory, včetně některých hodinek z luxusní značky společenských hodinek Credor. Seiko Boutiques tak poskytují milovníkům krásných hodinek jedinečný zážitek.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.