Sociální sítě
Nahoru

Stůl Pechino – praktické moderní umění

Reprezentativní interiér upoutá návštěvníky nejen svým vzhledem, ale také kvalitním a zajímavým vybavením. Mezi stoly, které dokážou atmosféru každého prostoru povznést na úroveň výjimečnosti, patří beze sporu i stůl italské společnosti MIDJ s názvem PECHINO v nabídce HANÁK FORUM. Design unikátního stolu vychází z jednoduchého spojení základních prvků stability a vizuální hravosti. Kovová kostra podstavce je připravena pro umístění vysoké variability stolové desky. Stůl je tak možné využít nejen jako reprezentativní a účelné vybavení kanceláře, restaurace a hotelu, ale umí i do soukromí domova vnést nevšední pocit moderního luxusu. Italská společnost MIDJ má s výrobou nábytku mnohaleté zkušenosti. Precizně dbá na kvalitu a unikátní vzhled svých výrobků. Může si tedy dovolit spolupracovat se světově proslulými designéry, architekty i dalšími osobnostmi veřejného a kulturního světa. I to je důvodem, proč se můžeme s nábytkem MIDJ setkat v renomovaných hotelích a reprezentativních veřejných prostorách. Stůl, který v tradici firmy MIDJ zachovává vyváženost moderních technologických prvků vůči módním trendům, zdobí prodejní a výstavní expozici stolů v HANÁK FORUM. Toto největší interiérové studio, které disponuje unikátně celistvou nabídkou nábytku, sídlí v obchodní zóně Průhonice-Čestlice. Cena od 52 210 Kč. Podrobné informace najdete na www.hanak-forum.cz .

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.