Sociální sítě
Nahoru

Dijonské hořčice Maille s rodokmenem králů

Maille nejsou jen tak ledajaké hořčice či octy. Po staletí jsou předurčeny těm nejnáročnějším gurmánům. Její historie se datuje do roku 1747, tedy do roku, kdy se narodil nejdůležitější hodinář všech dob, Abraham Louis Breguet, a romantická Francie teprve stála před příchodem Velké francouzské revoluce. Během krátké doby si však vysloužila velké renomé a není divu, že se stala oficiálním dodavatelem na královské dvory, kde byly produkty Maille určeny výhradně pro urozená ústa. V současnosti světoznámá značka je dostupná každému gurmánovi a milovníkovi mezinárodní kuchyně. Vrátit se v čase a vychutnávat si kvalitní produkty tehdejší epochy si tak dnes může každý nejen v restauracích, ale i doma. Jejich využití je vskutku všestranné. Díky nim lze proměnit obyčejné jídlo v neobyčejný pokrm, kterým ohromí všechny náročné bonvivány. Hodí se na grilovací marinády, salátové dressingy, ale dochutí i omáčky, vytvoří pikantní krustu při pečení masa, pozvedne chuť obyčejného sendviče či bagety.

Na českém trhu je k dostání v následujících příchutích:

* dijonská originální

* tradiční hrubozrnná s bílým vínem

* s medem

* se zeleným pepřem

* provensálská

* s křenem

Více z rubriky Degustace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.