Sociální sítě
Nahoru

Rychle a ekologicky

Vážíte si svého času? Na rychlý a ekologický úklid si můžete pořídit vysokotlaký čistič. Lze s ním uklízet veškeré okolí domu, od zašpiněné terasy, přes zablácenou fasádu, až po váš vůz. Tlak vody rovněž pomůže zazimovat bazén a očistí i zahradní chodníčky. Vysokotlaký čistič je vhodný na perfektní vyčištění fasád, umytí teras, jízdních kol, zahradního nábytku, nebo třeba i auta. Precizně a rychle totiž využívá tlak vody. Vzhledem k tomu, že při čištění stříká voda do okolí, doporučuje se používat vysokotlaký čistič ve venkovních prostorách. Nicméně při použití nástavce na mytí podlahy (např. na terase) se odstřikující vody bát nemusíte. Pečlivě ji zachytí.

Většina kvalitních tlakovek není závislá na vodovodním řádu a umí si vodu nasát i sama z příhodného zásobníku vody jako např. ze sudu na dešťovou vodu. Díky speciální hadičce, integrované nádržce nebo systému Plug and Clean si stroj přisává čisticí prostředky. Dbát je tedy třeba pouze na čistotu vstupní vody a pravidelně kontrolovat filtr na vstupu do přístroje.

Nejlepší volbou je koupit si vysokotlaký čistič od společnosti Kärcher. Právě její zakladatel, pan Kärcher, ho totiž v 50. letech 20. století vymyslel. Jeho společnost vynález každým rokem piluje k dokonalosti. Kärcher se navíc velmi zodpovědně staví i k ekologickým otázkám. Vše vyrábí s ohledem na životní prostředí. Stroje řady eco!ogic s vodou chlazenými motory šetří díky speciálnímu režimu až 20 procent vody a energie. Kromě toho jsou vyrobené až z 60 procent recyklovatelného materiálu a neobsahují ftaláty ani PVC.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.