Sociální sítě
Nahoru

Degustace růžových vín, prosecca a šampaňského v Blue Wagon

Proč se i ve všední den nezastavit a neužít si nevšední zážitek? Jeden takový nabídne ve čtvrtek 27. srpna od 19 hodin večer vinohradská restaurace Blue Wagon. Křížené degustaci růžových vín, prosecca a šampaňského budou podávány oblíbené speciality šéfkuchaře Martina Janouška. Cena za degustační večer pro jednu osobu je 890 Kč.

A co na počest konce léta ochutnáte?

• Rosé Franzante (Frizzante)

• Zardetto Rosé Privat Spumante

• Champagne Bilecart Salmon, Brut, Rose

• Fritz Zweigelt Rose, Kremser

• Tegernseerhof Zweigelt Rose Federspiel

• Nové Vinařství Cepage Cabernet Sauvignon Rose

• Tavel Rose Prieure de la Montezargues

• A na závěr vás čeká malé překvapení

Ke sklence potěšíte rozmazlené chuťové pohárky delikatesami jako je:

• Foie gras paštika na máslovém toastu

• Aspik s říčními ráčky

• Nadívané kuřátko s celerovým pyré

• Kachní rillettes s žitným chlebem

• Pikantní grilované kalamáry, pak choi

• Telecí kýta pečená se zámeckými brambory a slaninou

• Griliášový dezert s bílou a mléčnou čokoládou

Pro rezervaci volejte na telefonní číslo 725 339 174 nebo navštivte www.bluewagon.cz

Více z rubriky Degustace

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Vítězka Bocuse d’Or Léa Linster v Trezoru Špork

    V Trezoru Špork, který je součástí restaurace Červený Jelen, proběhlo v minulém týdnu další pokračování seriálu gastronomických událostí se světovou špičkou...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Gastronomická show jara proběhne už 11. března

    V holešovické restauraci PRU58 se 11.3. od 18 hodin uskuteční gastronomická show jara. Collaboration akce spojí 3 kuchařské osobnosti, a to...

    Jan Pešek6.3.2024
  • Nebeské menu připraví Patrik Bečvář

    Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích už patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Oběd či večeře...

    Marek Zelený6.2.2024
  • Gregův speciální večer v Pru58

    V úterý 14. listopadu 2023 od 18:30 se uskuteční ojedinělá degustační večeře v podání australského šéfkuchaře Grega Haynese v PRU58. Speciální...

    Marek Zelený8.11.2023
  • Champagne Festival v hotelu The Mozart Prague

    Hotel The Mozart Prague se pyšní svou účastí na prestižním Champagne Festivalu Grand Jour de Champagne, který se bude konat od...

    Jan Pešek3.11.2023
  • Štěpánova degustace

    Nejrozkvetlejší restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představila své nové večerní menu. Stojí za ním executive chef a majitel v jedné osobě...

    Jan Pešek30.10.2023
  • Speciality v restauraci Triton opět překračují hranice možného

    Nové podzimní menu zážitkové restaurace Triton, ukryté v kouzelné secesní jeskyni pod Václavským náměstím, opět překračuje hranice běžného a možného. Ambiciózní...

    Marek Zelený21.9.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.