Sociální sítě
Nahoru

Degustace růžových vín, prosecca a šampaňského v Blue Wagon

Proč se i ve všední den nezastavit a neužít si nevšední zážitek? Jeden takový nabídne ve čtvrtek 27. srpna od 19 hodin večer vinohradská restaurace Blue Wagon. Křížené degustaci růžových vín, prosecca a šampaňského budou podávány oblíbené speciality šéfkuchaře Martina Janouška. Cena za degustační večer pro jednu osobu je 890 Kč.

A co na počest konce léta ochutnáte?

• Rosé Franzante (Frizzante)

• Zardetto Rosé Privat Spumante

• Champagne Bilecart Salmon, Brut, Rose

• Fritz Zweigelt Rose, Kremser

• Tegernseerhof Zweigelt Rose Federspiel

• Nové Vinařství Cepage Cabernet Sauvignon Rose

• Tavel Rose Prieure de la Montezargues

• A na závěr vás čeká malé překvapení

Ke sklence potěšíte rozmazlené chuťové pohárky delikatesami jako je:

• Foie gras paštika na máslovém toastu

• Aspik s říčními ráčky

• Nadívané kuřátko s celerovým pyré

• Kachní rillettes s žitným chlebem

• Pikantní grilované kalamáry, pak choi

• Telecí kýta pečená se zámeckými brambory a slaninou

• Griliášový dezert s bílou a mléčnou čokoládou

Pro rezervaci volejte na telefonní číslo 725 339 174 nebo navštivte www.bluewagon.cz

Více z rubriky Degustace

  • Malbec slaví již podesáté svátek

    17. dubna se již tradičně po celém světě slaví svátek populární argentinské odrůdy Malbec. Malbec je známý pro svou temnou až...

    Jan Pešek15.4.2020
  • Předjaří v Benjaminu

    Benjamin si v předjarním čase připravil menu, které vychází především z půdních plodin. Tedy vše, co roste v zemi, například brambory,...

    Jan Pešek5.3.2020
  • Kančí hody v La Verandě

    Výtečné maso špičkové české zvěřiny v rozmanité úpravě podle různých národních receptů bude únorovým žolíkem oblíbené staroměstské restaurace La Veranda. Již...

    Jan Pešek30.12.2019
  • Listopad ve znamení nejlepšího šampaňského

    Už po třinácté se mohou všichni milovníci šampaňského a netradičních gastronomických zážitků těšit na unikátní festival Grand Jour de Champagne, který...

    Jan Pešek4.11.2019
  • Listopad ve znamení lanýžů i v restauraci Grand Cru

    Sezóna lanýžů právě vrcholí a proto Fine diningová restaurace Grand Cru, v čele s šéfkuchaři Svatoplukem Hemmerem a Sašou Pavlovičem, připravuje...

    Jan Pešek30.10.2019
  • Hon na ústřice v La Verandě

    Sezóna ústřic právě začala. A přestože milovníci těchto chuťově jedinečných mořských plodů tvrdí, že nejlepší ústřice je vždycky samotná, maximálně pokapaná...

    Jan Pešek24.10.2019
  • Pražský Benjamin v průvodci Michelin

    Restaurace Benjamin v pražských Vršovicích se dostala po pouhém roce působení do Michelinského průvodce. Utajená restaurace na nefrekventované ulici vyniká svým...

    Jan Pešek24.9.2019
  • Hergetova cihelna láká na podzim plný chutných překvapení

    Podzim plný kulinářských akcí. Oblíbená malostranská restaurace Hergetova cihelna má pro své hosty připravený pestrý podzimní program. V týdnu od 23....

    Jan Pešek23.9.2019
  • Restaurace Sia plánuje týden okořeněný chilli papričkami

    Šéfkuchař Jiří Štift z asijské restaurace Sia, která spadá do gastronomické aliance Together, a jeho tým se rozhodli navázat na úspěch...

    Jan Pešek16.9.2019
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.