Sociální sítě
Nahoru

Šílené nebo trendy? Podzimní sandály budou hitem sezony!

Většina z nás má páskové boty spojené s létem a teplým počasím, Teva však svou podzimní kolekcí dokazuje, že spoustu parády v nich uděláte i v chladnějších měsících. Chce to jen trochu odvahy. Proč? Ano, vidíte správně, ponožky! Podzimní sandály tvoří s tímto v Česku tolik neoblíbeným kouskem outfitu nerozlučnou dvojku. Ponožky v sandálech se zařadily mezi nejžhavější trendy letošního podzimu. Vysoké, nízké, jednobarevné, vzorované… Kombinujte, bavte se! Na rozdíl od klasických podzimních bot v sandálech oceníte lehkost pohybu a maximální pohodlí. Sandály Teva Originals mají patentovaný systém pásků, který zaručuje správné upevnění chodidla, a navíc jsou vybaveny antimikrobiální ochranou, takže vaše nohy zůstanou svěží po celý den.

A co vy? Troufnete si na sandály s ponožkami? Anebo v nich vyrazíte naboso?

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.