Sociální sítě
Nahoru

3x gentlemanské radosti sklonku léta

Požitky líného léta vás rozmazlily natolik, že už nevíte, čím si udělat radost? Tady jsou tři rychlé shopping tipy na zkratky k potěšení.Havana-Club-Unión-Cohiba-AtmosphereUltimátní kubánský zážitek

Považujete se za znalce rumů a jako pro takového není Havana vaší parketou? Tak to se teď změní, seznamte se s Havana Club Unión Cohiba Atmosphere. Prémiová aromatická novinka s hlubokou dřevitou chutí a výraznými tóny vanilky, sušeného ovoce a čokolády byla stvořena, aby byl gentlemanský kubánský zážitek doveden k dokonalosti, což znamená, že je předurčena k vychutnávání se sofistikovanými doutní ky, zejména pak s Cohiba Siglo VI. Lahev za 7999 Kč je balena v luxusním boxu z cedrového dřeva a je k dostání exkluzivně v novém Prestige Selection Shopu přímo v legendárním pražském baru La Bodeguita del Medio.

Feature-Image-Cruise-1516_1284x756Bottega Veneta jede na červenou

Červená – Bottega Veneta vidí nadcházející sezonu v pánské módě celkem jasně. Když nepřevažuje v modelech, které obsáhnou vše od byznys looku až po vážně hodně casual outfity právě ona, pere se o nadvládu s béžovou nebo tlumenými odstíny starorůžové, teoretickou konkurenci má jen v petrolejových solitérech. Nová cruise kolekce potvrzuje i letoškem prověřenou pozici semiše v přírodních barvách a přichází s jedním ultraretro návratem – teniskami na suchý zip.

Exclusive Vignale CollectionVignale v kůži

S uvedením nové prestižní divize Fordu Vignale na trh se značka rozhodla zabrousit do segmentu luxusního designu itrochu jinak apředstavila kolekci kožených doplňků z dílny návrhářky Eriky Tsubaki. Nám se líbí futuristická víkendová taška z krémové teletinky o rozměrech 77 x 34 x 31 cm za 23 230Kč. K dostání v prémiových showroomech Ford.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.