Sociální sítě
Nahoru

OCHUTNEJTE TRADIČNÍ NEAPOLSKOU PIZZU V NOSTICOVĚ ULICI

IMG_0057_panorama

Krátce po otevření restaurace San Carlo v Dittrichově ulici v blízkosti Tančícího domu můžete nově navštívit stejný podnik z jedné rodiny v ulici Nosticově. „Koncept tradiční italské restaurace, která nabízí pravou neapolskou pizzu, se ukázal jako mimořádně úspěšný již během prvních měsíců. Díky vzrůstající poptávce, nejenom ze strany turistů, ale také lokálních milovníků originální italské kuchyně, jsme se rozhodli pro otevření druhé restaurace San Carlo“, uvádí generální ředitel Alchymist Luxury Group Andoni Dentici.

IMG_0161

Restaurace s typickou malostranskou atmosférou nabízí k posezení nejen úchvatné vnitřní prostory, ale i pohádkovou zahrádku plnou vzrostlých stromů, která je očím ulice skryta za starobylou zdí. V kuchyni zde vládne italský mistr pizzař Antonio de Filippo. Ten vykouzlil chuťově rozmanité menu, postavené na tradičním neapolském kuchařském umění, které vychází z čerstvosti originálních surovin a opravdové vášně k jídlu. Pokud tedy  toužíte alespoň na chvíli zažít pravou italskou atmosféru, nasměrujte svoje kroky do restaurace San Carlo.

IMG_0227_panorama

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.