Sociální sítě
Nahoru

Replay představuje nové vůně Replay True

Italská módní značka Replay, založena v roce 1981 (Claudio Buziol), patří mezi špičku ve svém oboru, nejenom díky kvalitě materiálů a střihů, ale především díky originálnímu řešení svých produktů. A inspirován světem jeans, přichází Replay s novými vůněmi Replay True.

Dva flakony, které charakterizují řady jeans original! a jeans spirit! jsou zde reinterpretovány s novým nábojem, moderním a současným. Lakování na spodní části flakonu v neobvyklém mosazném odstínu odpovídá barvě uzávěru a je dokonale sladěno s jasnými barvami dvou vonných substancí: tyrkysově modrou pro něj a korálovou červení pro ni. Završení celku – metalický štítek, který kopíruje jeden z nejpoužívanějších knoflíků značkových jeans – REPLAY Blue Jeans.

Replay_True_for her_EdP 60ml_960 Kc_slozeniReplay True Woman

Se svěžím, ovocným akordem mandarinky, který dokonale podporuje sladký, šťavnatý tón červených plodů, švestek a sladké nektarinky, je tato nová REPLAY vůně plná ženské propracovanosti. Tóny srdce, kontrast pudrového a měkkého bavlníkového květu, heliotropu a turecké růže, se střetávají s hřejivým černým pepřem a vytvoří tak explozi sladké a neposedné kořenitosti. Sladké a krémové tóny vanilky s nádechem pačuli a kašmírového a santalového dřeva zanechají v základu vůně nezaměnitelný a velmi smyslný dojem.

Ingredience

Hlava: mandarinka, červené plody, švestka, černý rybíz, nektarinka

Srdce: bavlník, černý pepř, turecká růže, heliotrop

Základ: vanilka, santalové a kašmírové dřevo, pačuli

Replay_True man_EdT_50ml_720 Kc_slozeniReplay True Man

Vůně dvou tváří odhaluje sílu i citlivost REPLAY mužů. Tmavé tóny pačuli a cedrového dřeva dodají charismatický a seriózní efekt, zatímco šumivý top mandarinky a jablka dává vůni spontánnost. Muškát a meloun činí kompozici dvojsmyslnou a návykovou díky květinovým a vodním tónům.

Ingredience

Hlava: jablko, mandarinka, bazalka

Srdce: meloun, muškát, cedr

Základ: pačuli, ambra, pižmo

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.