Sociální sítě
Nahoru

Canon na akci EXPO 2015 v Paříži ukázal budoucnost spotřebitelských produktů

Společnost Canon Europe předvádí své představy o budoucnosti rychle se rozvíjejícího světa zpracování obrazu pro běžné uživatele. Canon stále hledá nové cesty, jak spotřebitelům usnadnit nahlédnutí do jejich vzpomínek i opětovné prožití zaznamenaných zážitků. Na akci Canon EXPO 2015 v Paříži nabízí vzrušující sbírku konceptů a technologií, které zásadně změní způsob, jakým budeme obraz zaznamenávat, ukládat i sdílet.

interiorEXPO je pro nás neuvěřitelně vzrušujícím obdobím,“ říká Miloš Bejblík, Marketing Director CIG ve společnosti Canon CZ. „Během uplynulých pěti let jsme využili naše nashromážděné odborné znalosti i zkušenosti a posunuli jsme hranice možností zpracování obrazu. Naše podnikání ve spotřebitelské oblasti transformujeme do podoby, která reaguje na požadavky běžných uživatelů a vedle špičkového hardware pro zpracování obrazu klade důraz i na vytváření nových digitálních služeb.“

exteriorVše, co v Paříži předvádíme, odráží naše odhodlání nabídnout opravdu skvělý komfort, který každému uživateli přinese více radosti z práce s fotografiemi i videi,“ pokračuje Miloš Bejblík. „Bez ohledu na to, zda si doma připomenete své zážitky pomocí inovativního bezdrátového centra pro správu obrazu Connect Station nebo díky kameře s citlivostí ISO 4 milióny zachytíte obsah, který lidské oko nemůže vidět. Nejlepší snímky představují cenné vzpomínky. Chceme lidem pomoci tyto okamžiky zachytit a obklopit se jimi v nejlepší možné kvalitě. Na akci EXPO 2015 předvedeme mnoho způsobů, kterými měníme přístupy k práci s obrazem dnes, zítra i ve vzdálenější budoucnosti.“

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.