Sociální sítě
Nahoru

Café Buddha Balbínova svádí asijskými recepty

Asijská restaurace Café Buddha Balbínova již téměř čtvrtým rokem úspěšně funguje na pražských Vinohradech a postupně si díky svým službám získává tu nejnáročnější klientelu. Vysoká úroveň tamějších jídel vyplývá z mnoha pracovních zkušeností i ocenění, které Štěpán Návrat, majitel tohoto jedinečného podniku, získal v průběhu svého podnikání. Pod pokličkou této komorní restaurace najdete nejen vášeň pro asijské jídlo, ale i velké odhodlání dostat se ve světě gastronomie na nejvyšší příčky. Významný posun tato netradiční restaurace právě zažívá. Díky spojení s největším profesionálem na asijskou kuchyni v České republice – Sofií Smith – přichází s novým menu, a posouvá tak gastronomickou laťku zase o stupínek výš.
Crispy Soft Shell Crab namtokMalou, ale významnou, změnu pocítíte při pohledu do menu, které je značně obměněno. Stále si zde pochutnáte na thajských specialitách a originálním sushi (tzv. sushi my way), ale nově budete mít možnost vyzkoušet i vietnamská, malajská, taiwanská, nebo kambodžská jídla, která v Praze jen tak neobjevíte. Této „rarity“ se Café Buddha Balbínova dočkalo díky navázání vzácné spolupráce se Sofií Smith. Tato výjimečná žena přichystala pro milovníky asijských jídel nové menu, které je nyní obohaceno o nové barvy, chutě, nápady a receptury z celé jihovýchodní Asie. Vychutnejte si kuchyni Pan – Asian a při svých toulkách po gastronomických zážitcích sem rozhodně zavítejte na Crispy Soft Shell Crab Namtok, Duck Gua Bao, Twisted Papaya Salad with Crispy Shrimp Cakes a další neodolatelné speciality. V Café Buddha Balbínova máte nyní celou Asii na dosah ruky…
Duck Gua BaoSofie Smith je osobností, která z gastronomické pouště dokáže udělat chuťový ráj. V Café Buddha Balbínova nemusela ale nic zachraňovat. Díky náklonnosti k této malé restauraci a letitému kamarádství se samotným majitelem Štěpánem Návratem, vznikla zajímavá spolupráce, kterou pocítí každý zákazník. Nové menu není rozhodně jediným přínosem této výjimečné ženy. Její energie, kreativita i vzácné zkušenosti z oboru se promítnou i do dalších služeb které tento podnik chystá. Cílem této jedinečné spolupráce je vybudovat nejlepší asijskou restauraci na české scéně, kde je zážitkem nejen večeřet či obědvat, ale také trávit čas při oslavách a významných životních událostech.
Sushi The BestNabídka služeb v Café Buddha Balbínova je bohatá, ale i přesto se neustále rozšiřuje. Stále si zde můžete zakoupit čerstvé ryby, suroviny na výrobu sushi nebo absolvovat sushi kurz za bezkonkurenční cenu. Nově ale můžete navštívit i další kurzy vaření pod vedením profesionálů.
Café Buddha Balbínova_interierPro milovníky thajské kuchyně je rozhodně určen kurz thajského vaření, kterým vás provede přímo majitel Café Buddha Balbínova, Štěpán Návrat. Své dovednosti získal od kuchařských mistrů přímo v Bangkoku a rád se s vámi o ně podělí. Pro náročnější zákazníky, kteří mají rádi zcela osobní přístup nebo mají tajná kulinářská přání, organizuje Café Buddha Balbínova individuální kurz vaření. Možná právě zde si splníte své kuchařské sny.

Více z rubriky Gastro

  • Valentýn s obsahem alkoholu

    Valentýn je známý jako svátek lásky již celá staletí. Pro její oslavy existuje spousta symbolů, ale jedním z hlavních jsou bezpochyby jahody....

    Marek Zelený9.1.2018
  • Designová perla Karlových Varů

    Jeden z nejlepších hotelů v Karlových Varech se může pochlubit skvělou kombinací špičkových služeb a designového prostředí. Hotel St. Joseph Royal...

    Marek Zelený8.1.2018
  • Týden vína v Praze

    V týdnu od 22. do 28. ledna 2018 se Praha stane dějištěm jubilejního desátého ročníku festivalu vína Prague Wine Week 2018....

    Jan Pešek8.1.2018
  • Podlehněte pokušení luxusních sýrů

    Nejen v období Vánoc toužíme, pokud jsme milovníky vybraných lahůdek, potěšit chuťové pohárky noblesní specialitou, jež, pokud jde o kvalitu a chuť,...

    Alena Dušková20.12.2017
  • Menu v Bageterii Boulevard sestavené vyhlášeným guru české gastronomie

    Od včerejšího dne si do oblíbené Bageterie Boulevard je možné zajít na něco opravdu výjimečného. Zimní nabídku totiž rozšiřuje nové CHEF...

    Marek Zelený20.12.2017
  • Čech Jan Teska se stal mistrem světa v míchání koktejlů

    Na mistrovství světa v Kodani zářil český barman Jan Teska. Na světovém koktejlovém šampionátu Mezinárodní barmanské asociace zvítězil s koktejlem, který...

    Jan Pešek19.12.2017
  • Naučte se rozumět vínu – z pohodlí svého domova

    Milovat víno je skvělé, naučit se ho dobře znát je ještě lepší. Přední český sommelier Jakub Přibyl vložil své mnohaleté zkušenosti...

    Marek Zelený18.12.2017
  • Nola: láska ze sídliště

    Že láska prochází žaludkem, to ví snad každý. V restauraci Nola na pražském Pankráci tak už v předvánočním stresu začali myslet...

    Jan Pešek16.12.2017
  • Emirates ve svátečním období nabízí vánoční menu

    Letecká společnost Emirates v prosinci přináší vánoční atmosféru do všech cestovních tříd. Zákazníci Emirates si budou moci jak v jejích letištních...

    Jan Pešek12.12.2017
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.