Sociální sítě
Nahoru

Café Buddha Balbínova svádí asijskými recepty

Asijská restaurace Café Buddha Balbínova již téměř čtvrtým rokem úspěšně funguje na pražských Vinohradech a postupně si díky svým službám získává tu nejnáročnější klientelu. Vysoká úroveň tamějších jídel vyplývá z mnoha pracovních zkušeností i ocenění, které Štěpán Návrat, majitel tohoto jedinečného podniku, získal v průběhu svého podnikání. Pod pokličkou této komorní restaurace najdete nejen vášeň pro asijské jídlo, ale i velké odhodlání dostat se ve světě gastronomie na nejvyšší příčky. Významný posun tato netradiční restaurace právě zažívá. Díky spojení s největším profesionálem na asijskou kuchyni v České republice – Sofií Smith – přichází s novým menu, a posouvá tak gastronomickou laťku zase o stupínek výš.

Crispy Soft Shell Crab namtokMalou, ale významnou, změnu pocítíte při pohledu do menu, které je značně obměněno. Stále si zde pochutnáte na thajských specialitách a originálním sushi (tzv. sushi my way), ale nově budete mít možnost vyzkoušet i vietnamská, malajská, taiwanská, nebo kambodžská jídla, která v Praze jen tak neobjevíte. Této „rarity“ se Café Buddha Balbínova dočkalo díky navázání vzácné spolupráce se Sofií Smith. Tato výjimečná žena přichystala pro milovníky asijských jídel nové menu, které je nyní obohaceno o nové barvy, chutě, nápady a receptury z celé jihovýchodní Asie. Vychutnejte si kuchyni Pan – Asian a při svých toulkách po gastronomických zážitcích sem rozhodně zavítejte na Crispy Soft Shell Crab Namtok, Duck Gua Bao, Twisted Papaya Salad with Crispy Shrimp Cakes a další neodolatelné speciality. V Café Buddha Balbínova máte nyní celou Asii na dosah ruky…

Duck Gua BaoSofie Smith je osobností, která z gastronomické pouště dokáže udělat chuťový ráj. V Café Buddha Balbínova nemusela ale nic zachraňovat. Díky náklonnosti k této malé restauraci a letitému kamarádství se samotným majitelem Štěpánem Návratem, vznikla zajímavá spolupráce, kterou pocítí každý zákazník. Nové menu není rozhodně jediným přínosem této výjimečné ženy. Její energie, kreativita i vzácné zkušenosti z oboru se promítnou i do dalších služeb které tento podnik chystá. Cílem této jedinečné spolupráce je vybudovat nejlepší asijskou restauraci na české scéně, kde je zážitkem nejen večeřet či obědvat, ale také trávit čas při oslavách a významných životních událostech.

Sushi The BestNabídka služeb v Café Buddha Balbínova je bohatá, ale i přesto se neustále rozšiřuje. Stále si zde můžete zakoupit čerstvé ryby, suroviny na výrobu sushi nebo absolvovat sushi kurz za bezkonkurenční cenu. Nově ale můžete navštívit i další kurzy vaření pod vedením profesionálů.

Café Buddha Balbínova_interierPro milovníky thajské kuchyně je rozhodně určen kurz thajského vaření, kterým vás provede přímo majitel Café Buddha Balbínova, Štěpán Návrat. Své dovednosti získal od kuchařských mistrů přímo v Bangkoku a rád se s vámi o ně podělí. Pro náročnější zákazníky, kteří mají rádi zcela osobní přístup nebo mají tajná kulinářská přání, organizuje Café Buddha Balbínova individuální kurz vaření. Možná právě zde si splníte své kuchařské sny.

Více z rubriky Gastro

  • Znovuotevřená restaurace Čestr

    Jalovice a volci z českého strakatého skotu, grilování na dřevěném uhlí, dlouhé pečení v „sauně“ a současná česká kuchyně v podání...

    Jan Pešek15.10.2020
  • Uhrančivé mini dýně

    Severočeská síť Lagarto, která hosty baví ve svých kavárnách v Teplicích, Mostě a Chomutově výjimečnou nabídkou house dortů klasických, prémiových a...

    Marek Zelený12.10.2020
  • Po revolučních konjakových těstovinách Slim Pasta se hudbne

    Drtivá většina lidí konzumuje těstovinové přílohy, protože jsou běžně k dostání, chutné a jednoduché na přípravu. Často se ale lidé přílohám...

    Marek Zelený12.10.2020
  • Sezónní tasting menu

    Restaurace Nota Bene představuje nové hřející sezónní tasting menu o čtyřech chodech, které navodí v ústech české plnohodnotné nebe. Kde jinde...

    Jan Pešek8.10.2020
  • Jistota v Alcronu v podobě brunchů

    Víkendové brunche v hotelu Alcron se staly jistotou, která je v posledních týdnech více než potřebná. Kvalita, historie a vytříbený servis...

    Jan Pešek7.10.2020
  • České prémiové destiláty zabodovaly na mezinárodní soutěži

    Česká destilérka Fleret z Frenštátu pod Radhoštěm zabodovala v rámci populární International Spirits Challenge, jedné z nejvýznamnějších a nejrespektovanějších degustátorských světových...

    Marek Zelený5.10.2020
  • Řízková olympiáda v Babiččině zahradě

    Letošní podzim v Babiččině zahraně v Průhonicích je plný kulinárních zážitků. Největším hitem bude bez debat řízková olympiáda, na jejímž konci...

    Jan Pešek5.10.2020
  • Šumavská zima na Chalupě s bazénem

    Šumava je oblíbeným místem dovolených. Zvláště v zimě sněhobíle září její přednost v podobě množství pěkných svahů a běžkařských stop uprostřed...

    Marek Zelený5.10.2020
  • Fúze chutí

    Jsou jemné, vláčné, kreativní a nádherně barevné. Když se do nich zakousneme naše chuťové pohárky se roztančí. I když první zmínky...

    Jan Pešek5.10.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.