Sociální sítě
Nahoru

Bude Dior nový Lanvin?

Izraelský návrhář Alber Elbaz oficiálně opouští pozici kreativního ředitele v jednom z nejdůležitějších módních domů, Lanvin. Francouzský label tak bude hledat náhradu po celých 14 letech. Jak to změní módní průmysl?

Designovým světem milovaný Elbaz údajně odchází kvůli přetrvávajícím neshodám s privátním majitelem a CEO značky. Nabízí se hned dvě otázky. Kdo nově povede Lanvin s jeho více než 125letou historií a v jakém labelu zakotví Alber Elbaz?

Zatímco odpověď na první otázku je ve hvězdách, spekulace ohledně té druhé může pěkně zahýbat módním průmyslem. Novinka o Elbazově odchodu totiž přichází pouhý týden po šokující zprávě, že Raf Simons z osobních důvodů opouští pozici kreativního ředitele značky Dior. Nastoupí Elbaz na jeho místo?

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.