Sociální sítě
Nahoru

Dopřejte si potřebnou dávku vitamínů

Podzim je tu, zima za dveřmi a oslabená imunita se může začít ozývat. Proto je potřeba dbát o sebe – a jak jinak než-li dobrým jídlem a pitím…..a vitamíny. Proto koneckonců vznik odšťavňovač G21 Chamber horizontal. Jedná se o multifunkční přístroj určený pro výrobu ovocných šťáv, které jsou bohaté na vitamíny a dodávají našemu tělu všechny nezbytné živiny. Při přípravě ovocných šťáv doma máte kontrolu nad tím, co šťáva obsahuje. Různé druhy zeleniny a ovoce obsahují rozdílné množství tekutiny, je proto nezbytně nutné pro přípravu ovocných šťáv vybírat vždy čerstvé a zralé suroviny, ve kterých je vysoký obsah tekutiny.

Kasa cz_Odstavnovac G21 Horizontal Chamber_5999 KcJuicer G21 Chamber, nabízený v síti Kasa.cz za 5 999 Kč, je vybaven unikátním systémem Optimal Seal, který zajišťuje tu nejlepší možnou výtěžnost z měkkých i tvrdých surovin. Speciální páčkou rozlišíte, zda odšťavňujete tvrdé či měkké suroviny a odšťavňovač si nastaví optimální přítlak odšťavňovacího šneku a tím zajistí nejvyšší možnou výtěžnost. Unikátní systém Optimal Seal také díky optimálnímu přítlaku přístroj méně opotřebovává a prodlužuje se tak jeho životnost.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.