Sociální sítě
Nahoru

Hřejivá zimní kolekce Högl

Díky více jak sedmdesátiletým zkušenostem v oblasti výroby obuvi, použití nejnovějších technologií, pečlivě vybíraným materiálům a vysoce kvalitnímu řemeslnému zpracování představuje obuv Högl s pečetí kvality „THE AUSTRIAN QUALITY SHOE BRAND“ skutečně speciálního průvodce těch nejnáročnějších cest. A protože je krásná obuv komplimentem ženě, která ji nosí. Myslí značka i na měsíce, kdy lodičky nejsou tolik žádané.

0101882Do butiku značky, v pražské ulici Na Příkopě 13, právě přicházejí kotníkové boty z nové kolekce. Ty vynikají svým vzhledem a funkčností. Odolný materiál zajišťuje teplo a sucho a pevná podrážka ochrání vaše nohy před zimou i před pádem. Použití kvalitních materiálů s hřejivou kožešinou zajistí v zimním počasí ochranu, zatímco zajímavě řešený design přidá stylovost a jedinečnost. Vysoké válenky zdobené sněhovými vločkami a bílou kožešinou a protiskluzovou podrážkou Vám budou nepostradatelným společníkem, jakmile se objeví první sníh a námrazy.

0101872-3202

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.