Sociální sítě
Nahoru

Kávovar Löfbergs Picco: Vychutnat si kvalitní kávu, i když není čas

V dnešním uspěchaném světě je čas na to připravit si kvalitní kávu a vychutnat si ji, doslova luxus. Ale stejně taková musí chuť kávy být – luxusní. Proto švédští odborníci na exklusivní kávovou chuť Löfbergs přichází s novinkou – kávovarem Löfbergs Picco, který prostřednictvím kapslí plněných nejkvalitnější kávou a Caffitaly systému, představuje snadnou a levnou variantu, jak se posilnit na chalupě, po ránu, když není čas i večer, kdy pro změnu už není energie.

12018 Picco Purple Chrome SideLöfbergs Picco je automatický kávovar na kapsle s čistým designem v černé nebo bílé barvě. Používá systém Caffitaly, unikátní způsob přípravy kávy, kdy výsledný produkt nevzniká v kávovaru samotném, ale přímo v těle kapsle. Tato technologie uzavřené kapsle umožní dokonalé vylouhování kávové směsi a zaručuje tak maximální chuť a aroma kávového nápoje.

12018 Picco Purple Chrome FrontUnikátnost kapslí spočívá v přesně odvážené, čerstvě namleté kávové směsi hermeticky uzavřené v plastové kapsli. Kvalitu „jistí“ i dva filtry pro správný tlak a sílu italského espressa. Kávovar Löfbergs Picco je navíc snadno ovladatelný a prakticky bezúdržbový. Můžete tak snadno připravit oblíbenou kávu, espresso, čaj či čokoládu. Kávovar Löfbergs stojí pouze 2 000 Kč a váží 4 kilogramy.  Vše je podtrženo profesionální kvalitou kávy z exkluzivních kapslí CUMBIA espresso. Směs 100% Arabiky z Kolumbie, Guatemaly a Etiopie, vytváří plnou chuť s kakaovým aroma a přívlastkem rozinek, lékořice a mandlí.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.