Sociální sítě
Nahoru

Emirates proti obchodu se zvířaty

Letecká společnost Emirates bojuje proti pytláctví a nezákonnému obchodu se zvířaty. A to ve velkém! Polepila totiž dvě obrovská letadla Emirates A380 fotkami divokých zvířat, aby na závažnou problematiku upozornila.

United-for-Wildlife-Emirates-A380-before-its-first-flight-to-London-_LHR_

Velká trysková letadla, která se vznesla k nebi minulý týden, podporují novým designem globální organizaci United for Wildlife, jež spojuje nejvýznamnější charitativní organizace v boji proti ilegálnímu obchodu s volně žijícími zvířaty – od snahy zavést účinné nástroje proti pašeráctví až ke vzdělávání spotřebitelů s cílem snížení poptávky.

Emirates-A380-with-the-first-United-for-Wildlife-decal-with-Emirates-Aircraft-Appearance-Centre-Team

„Emirates je přesvědčena, že globální dopravní průmysl, včetně leteckých společností, může hrát významnou roli v odstranění dodavatelského řetězce sloužícího nezákonnému obchodu s volně žijícími zvířaty,“ řekl Tim Clark, prezident Emirates Airline.

Emirates-A380-with-the-first-United-for-Wildlife-decal-featuring-six-endangered-species

Společnost Emirates zařadila příběhy o ochraně přírody do palubních časopisů, filmové selekce, atd. Zaměstnanci také podstupují speciální školení pro lepší rozpoznání ilegálních výrobků z divokých zvířat, zásilky s trofejemi pak aerolinky zakázaly úplně. Video z instalace polepů, které jsou dosud největšími svého druhu, můžete zhlédnout zde.

Zisk Emirates Group vzrostl za první polovinu finančního roku 2015-2016 o 65% na jednu miliardu dolarů.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.