Sociální sítě
Nahoru

SPORT, ZIMA A BRÝLE

Brýle, se staly zásadním doplňkem, bez kterého se již neobejdeme. V nastávajícím zimním období využije pro vaše aktivity pod širým nebem stabilního, estetického a funkčního ochránce. Optika Polák sportovní brýle Adidas Tycane pro outdoor image Alpsolut_251A7977Dagmar Poláková, spolumajitelka OPTIKA POLÁK, říká: „Brýle značky ADIDAS jsou vyrobeny ve spolupráci se sportovci pro sportovce a nabízí mnoho zajímavých a funkčních detailů. Sportovní brýle ADIDAS jsou ideálním doplňkem pro jakýkoli aktivní odpočinek. Zahrnují v sobě možnost kombinace s dioptrickým klipem nebo adaptérem, které jsou ideálním řešením dioptrické korekce.“ Optika Polák sportovní brýle Adidas Tycane pro outdoor 5990 Kč a197_6056Sportovní brýle se zrcadlovými skly ADIDAS TYCANE OUTDOOR PRO. Obruba: provedení – SPX materiál (lehký, elastický, hypoalergenní). Nastavitelné stranice mají proti-skluzovou vrstvu a lze k nim připnout pružný pásek. Možnost kombinace adaptéru i dioptrického klipu. Optika Polák Adidas image EXCITE_mountaineering

DOKONALÝ PARTNER DO HORSKÝCH VÝŠIN: BRÝLE ADIDAS TYCANE

Vidění bez omezení, optimální ochrana a excelentní komfort – revoluční pěnová vložka dělá z brýlí ADIDAS TYCANE PRO OUTDOOR ideálního společníka i pro tu nejtvrdší vysokohorskou túru. Optika Polák sportovní brýle Adidas Tycane pro outdoor 5770 Kč adidas_eyewear_117Intenzivní působení slunce a větru ve velkých nadmořských výškách představuje riziko dočasného nebo dokonce trvalého poškození zraku. Technickým jádrem brýlí ADIDAS TYCANE OUTDOOR PRO je inovativní a ergonomická pěnová vložka, která se přizpůsobí jakémukoliv tvaru obličeje a chrání oči před UV zářením, deštěm, potem a větrem. Kombinace prodyšného materiálu, ventilačního systému a protizamlžovací úpravě skel zaručuje dokonalý pohled za každého počasí. Hydrofobní technologie skel odpuzuje špínu, prach a vodu a pomáhá udržet perfektní pohled. Optika Polák sportovní brýle Adidas Tycane pro outdoor 5770 Kč M_A196_00_6052_Sid

Sportovní brýle ADIDAS TYCANE OUTDOOR PRO. Obruba – SPX materiál (lehký, elastický, hypoalergenní). Nastavitelné stranice mají protiskluzovou vrstvu. Ke stranicím lze připnout pružný pásek. Možnost kombinace adaptéru i dioptrického klipu.

Fusion x64 TIFF FileBrýle ADIDAS ELEVATION CLIMACOOL z první generace outdoorových brýlí této značky. Využití jak pro zimní, tak letní sporty (snadné vyjmutí celoobvodové potítka). Obruba – SPX materiál (lehký, elastický, hypoalergenní).

Fusion x64 TIFF FileTyto sportovní brýle ADIDAS EVIL EYE HALFRIM PRO splňují všechny testy na veškeré modely přileb. Lze je kombinovat s dioptrickým klipem nebo adaptérem. Provedení: polykarbonát (odolný proti rozbití), pohyblivé stranice (tři polohy), třípolohový nosník, výměnná skla.

Fusion x64 TIFF FileSportovní brýle ADIDAS EVIL EYE EVO PRO jsou novou generací brýlí pro multifunkční užití (zimní a letní sporty). Součástí modelu jsou: efektní pohyblivý nosník a pohyblivé stranice. Možnost kombinace s dioptrickým klipem. Obruba – provedení: SPX materiál (lehký, elastický, hypoalergenní). Optika Polák Adidas image mountain Guido_Unterwurzacher_03

RADOST Z POHYBU JAKO ŽIVOTNÍ STYL

Nové modely brýlí značky ADIDAS se mohou pyšnit tím, že díky použití nejnovějších technologií splňují náročná funkční řešení, ale dávají prostor i pro prezentování módních trendů. Vzájemná symbióza mezi praktičností a stylovostí je ideálním kritériem pro výběr brýlí určených pro každodenní aktivitu v jakémkoli ročním období. Pomyslnou hranici mezi sportem a životním stylem smazávají aktuální modely ADIDAS WILDCHARGE a WHIPSTART. Paleta barev a pokročilé zrcadlové čočky přinášejí dokonalý vzhled a jasné vidění v jakékoli situaci.

Nádherné, sportem inspirované modely značky ADIDAS EYEWEAR se prezentují klíčovými funkcemi a technologiemi, jako jsou žebrované stranice pro dokonalou stabilitu a moderní sedla, která se dokáží přizpůsobit různým tvarům nosu. Aby při zatížení nedošlo k poškození brýlí, jsou obruby vybavené rychloupínacími stranicemi, které při nárazu vyskočí.

Ve vybraných barvách jsou také k dispozici vynikající zrcadlové čočky, které nabízejí skvělou absorpci světla a kontrastní efekty. Možnosti zabarvení čoček využívají patentovanou technologii společnosti ADIDAS EYEWEAR LIGHT STABILIZING TECHNOLOGY™ v aktivním stříbru, která dokáže vyrovnávat světelné výkyvy. Optika Polák pánské brýle Adidas Whipstart 3270 Kč a423_6055

Pánské brýle ADIDAS z řady WHIPSTART nabízí kombinaci s dioptrickým klipem nebo možnost přímé korekce. Součástí jsou žebrované stranice pro zlepšení stability, moderní sedlo, které se přizpůsobuje tvaru nosu a efektní zrcadlová skla. Optika Polák dámské brýle Adidas WIildcharge 4360 Kč a425_6058Dámské stylové brýle ADIDAS WILDCHARGE s žebrovanými stranicemi (pro zlepšení stability). Pro pohodlnější nošení je součástí tohoto modelu i moderní nosníkové sedlo umožňující přizpůsobit brýle různým tvarům nosu.

www.optika-polak.cz

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.