Sociální sítě
Nahoru

Pop-up Gismondi na týden v Praze

 

Minimalistické prostory pražské DSC galerie rozzáří speciální umělecký prodejní pop-up.  Gismondi, jedna z nejstarších šperkařských značek na světě, zde totiž představí špičku své tvorby – kolekce Rosa, Calla, Lubellula a Diva. _GIS0479_F

Již více než 260 let si udržují šperky Gismondi tradici nadčasovosti. Díky ostražitému pohledu svých tvůrců, sedmé generace rodiny Gismondi, se stávají módními doplňky té nejvyšší kvality a jsou důkazem absolutního citu pro detail a skloubení tradice a moderního designu.GISMONDI 1 2015 PDF_Pagina_01O tom, jak Massimo Gismondi přeměňuje své sny na skutečnost se můžete přesvědčit od 26. listopadu do 3. prosince denně od 10 do 19 hodin v DSC Gallery na adrese Dlouhá 5, Praha 1.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.