Sociální sítě
Nahoru

BoConcept přináší novinky pro rok 2016!

Dánská značka BoConcept představuje novou kolekci nábytku a doplňků pro sezonu 2016, jejími hlavními hvězdami jsou křeslo Harvard a sofa Monaco. Milovníci doplňků si pak přijdou na své v řadě Living, kde najdete stylové produkty z materiálů jako jsou mramor, dubové dřevo a dokonce i beton!

Monaco sofa_Print 150dpi (jpg)_2

Sofa Monaco je prací designéra Franse Schrofera. Pohovka vyniká výrazným prošitím švů a můžete si zvolit z velké škály látek a kůží. Inovativní sedáky ve tvaru zkosených hran diamantu zajišťují, že pohovka drží svůj tvar, díky ergonomické opěrce je zase zaručeno pohodlné sezení. Všimněte si i zajímavého detailu šestiúhelníkové područky inspirované šestihrannou značkou STOP.

Harvard recliner with battery function, also available with manualelectrical recliner function_Print 150dpi (jpg)_7

Křeslo Harvard se dobře postará o vaše pohodlí mimo jiné i díky naklápěcí opěrce a podnožce. „Inspirací při vzniku křesla mi byl svět automobilového designu, kombinace vzrušujícího stylu a chytré technologie,“ říká René Hougaard, designér křesla, v němž najdete i zabudované USB porty. Vybrat si opět můžete z široké selekce materiálů a barev. Upgradujete-li na verzi Premium, můžete křeslo ovládat elektronickým stiskem tlačítka!

Ball clock_Print 150dpi (jpg)_12

Novinkou v kolekci BoConcept pro sezonu 2016 je také řada funkčních doplňků do domácnosti s názvem Living určená náročným estetům, kteří mají v oblibě nadčasové materiály a minimalistické tvary.  Nechybí zde například designově vytříbený skládací smetáček s lopatkou z dubového dřeva pro smetení drobků z jídelního stolu, elegantní stolní a nástěnné hodiny, svícny či držák na role s ubrousky z mramoru a kombinace funkčních misek z betonu, mramoru nebo dřeva.

Living broom and dust pan_Print 150dpi (jpg)_13

Kompletní kolekci nábytku a doplňků BoConcept pro sezonu 2016 lze nalézt na www.boconcept.cz nebo navštivte showroomy v Praze a v Brně.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.