Sociální sítě
Nahoru

VYCHÁZÍ JET BOOK – PRVNÍ KOMPLETNÍ PRŮVODCE SVĚTEM BUSINESS JETŮ A HELIKOPTÉR

Společnost MEDIA Tribune vydala Jet Book, nezávislý kompletní průvodce netradičním světem business jetů a helikoptér, který většinou známe jen z filmů. Pro milovníky letectví, zájemce o koupi soukromého letadla či poskytovatele služeb v oblasti business aviation přináší autorka knihy Antónia Lukačínová přehled o business jetech, ve kterých létají nejen světové celebrity. JetBook_PressKit_Book with CoverRozsáhlá publikace v luxusní pevné vazbě obsahuje množství nejnovějších statistik, ověřených dat i autentických fotografií interiérů a exteriérů letadel přímo od jednotlivých výrobců. Na 232 stranách čtenáři najdou 55 jetů a 27 helikoptér od téměř 20 firem, medailonky výrobních společností a popisy jednotlivých modelů včetně maximálního doletu, rychlosti, váhy zavazadel, aktuální ceny a dalších parametrů, jako i rozhovory s předními představiteli a zástupci leteckých společností v ČR a na Slovensku. g650, G650, interiors, interior, int, final phase, completions, sn 6004, 6004, sn6004, ac 6004, ac6004,Publikace Jet Book vznikla i díky podpoře partnerů z leteckého průmyslu. Generálním partnerem projektu je pražský operátor business jetů ABS Jets a společnost Gulfstream, partnery Jet Booku jsou také Bombardier, Société Générale a Bell Helicopters. „Mým cílem je nabídnout komplexní a ucelený přehled o aktuálních business jetech a helikoptérách pro potenciální majitele a uživatele, zkušené profesionály i fanoušky letectví. A těm, kteří do této skvělé branže teprve vstupují, pokud možno co nejvíce usnadnit orientaci v široké nabídce soukromých letadel a helikoptér,“ vyjadřuje se k nové knize její autorka Antónia Lukačínová. G650 Ramp Sunset, G650 Ramp Sunset, G650 Ramp Sunset, G650 Ramp Sunset, G650 Ground , 2009 Fleet Ground Shoot; G650 Ground Beauty Shots; G650 Ground Beauty Shots; orange sky; blue sky; orange; blue; ramp; runway; right; exteriors; exterior; ext; ground; sunset; ramp; runway; savannah; sav; SAV; purple sky; purple;Jet Book odkryje zajímavé informace o strojích, které proslavili známí majitelé a pasažéři, jako například:

Bombardier Challenger 605: za 20 milionů dolarů si jej koupil také Lewis Hamilton.

LearJet: ambasadorem tohoto letadla je nejlepší tenista světa Novak Djokovic.

Syberjet SJ30: majitelem je Morgan Freeman, který vlastní pilotní licenci.

Legacy 600: s tímto strojem opakovaně přiletěl do Čech a na Slovensko Dalajláma; k 1. 11. 2015 je v České republice registrováno 5 těchto strojů.

Legacy 650: nejznámějším ambasadorem je Jackie Chan, který létá v letadle pomalovaném zlatou a červenou barvou; v Čechách jsou registrované 2 majitelé tohoto typu letadla.

Airbus 319: je českým vládním speciálem, bázovaným v pražských Kbelích.

Eclipse: zpěvák kapely Iron Maiden s tímto letadlem v roce 2014 absolvoval jako pilot jednodenní charitativní tour.

Gulfstream G650: tento typ letadla, které bude s rychlostí 704 mil za hodinu nejrychlejším letadlem na světě, si už koupili Warren Buffet, Ralph Lauren, Oprah Winfrey či zakladatel e-Bay Pierre Omidyar.

Helikoptéra EC 135 od Airbus Helicopters – helikoptéra s interiérem navrženým luxusní značkou Hermés stojí 6 milionů dolarů. Learjet75_2015_Chicago_Low resolution„Jedná se zřejmě o úplně první takto komplexní a nezávislou publikaci na dané téma. Pevně věřím, že bude sloužit jako užitečná pomůcka pro profesionály i fanoušky letectví a díky množství krásných a autentických fotografií bude znamenat příjemně strávený čas pro všechny čtenáře,“ podotýká autorka. Antónia Lukačínová se pohybuje v oblasti business aviation více než 11 let. Mimo jiné vydává noviny AVIATION TIMES zaměřené na region střední a východní Evropy, je výkonnou ředitelkou ve společnosti MEDIA Tribune a spoluzakládala profesní asociaci CEPA a CEPA Expo – letecká konference.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.