Sociální sítě
Nahoru

MÓDNÍ PŘEHLÍDKA NA TVRDÉM POVRCHU = AUSTRALIAN OPEN

Pod drobnohledem na turnaji v Melbourne nejsou jen výkony na tenisovém kurtu, technika backhandu a postranní čáry. Jestřábímu oku módních kritiků se nevyhnou ani tenisové sukně. Pro tenisové špičky i všechny, kteří s nimi sdílí vkus, připravila značka Nike novou kolekci speciálně k turnaji Australian Open.

NikeCourt_Maria_Sharapova_originalKdyž stojíte na kurtu, na který jsou upřeny pohledy lidí z celého světa, rozhodně si dáte záležet, co máte na sobě. Profesionální sportovci se dnes v ničem neliší od celebrit a kurty na Australian Open jsou ekvivalentem červeného koberce u předávání Oscarů. Kromě rychlosti podání se tady předvádí i nejnovější trendy ve sportovním oblékání. A zatímco na Wimbledonu není pro barvu prostor, v Melbourne se sportovci nemusejí omezovat. Ostatně tradice bílé byla zavedena proto, aby na oděvu tenistů nebyly vidět skvrny od potu. Jenomže to se s textilií Nike Dri-FIT ani stát nemůže.

NikeCourt_Serena_Williams_1_originalNa trénink pohodlně

Základní barvy, pohodlný střih a především funkční materiály a střihy – takové jsou kousky určené na trénink. Jádrem všeho je textilie Dri-FIT, která je v australském horku naprostou nezbytností.

NikeCourt_Genie_Bouchard_3_originalGame, set, match

Maria Sharapova, Serena Williams, Roger Federer, Eugenie Bouchard, Rafael Nadal – všichni se objevují nejen na kurtech, ale i na stránkách proslulých módních časopisů, jako je Vogue. Ať už jejich zápasy dopadnou jakkoli, je jasné, že se bude mluvit o tom, co měli na sobě.

Proto se i samotní sportovci stali inspirací pro kolekci NikeCourt. Tak vznikly třeba šaty NikeCourt Maria Premier. Maria Sharapova ví přesně, co jí sluší, a zůstává věrná tradičním tenisovým šatům. Ale ani tady se vývoj nezastavil – strategicky umístěná síťovina Dri-FIT na zádech jim dodává prodyšnost a střih zaručuje absolutní volnost pohybu.

NikeCourt_Genie_Bouchard_1_originalJe jasně vidět, že i do sportu pronikly módní trendy – nechybí třeba populární crop top NikeCourt Premier a sukně s drobným plisováním Victory Skirt. Samozřejmě v provedení, které umožňuje doběhnout každý soupeřův míč. Sáhla po nich Serena Williams, která letos září v tenisovém žebříčku i na stránkách slavného kalendáře Pirelli.

Kdo by chtěl na kurt nastoupit se sebevědomím Rafaela Nadala, měl by si pořídit Nike Challenger Premier Rafa Crew Tennis Shirt. Rafa příliš neexperimentuje se svým oblíbeným vzhledem, ale rozhodně nestojí na místě. Vůbec poprvé v tenisu je zde použita technologie Nike AeroReact. Lehká dvousložková příze reaguje na vlhkost a přizpůsobí svou strukturu tak, aby pokožka mohla lépe dýchat.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.