Sociální sítě
Nahoru

Léčivý plyn hitem lázeňských procedur

Už jste někdy slyšeli o plynové lázni? Léčebná plynová koupel ve Falkensteiner Grand MedSpa v Mariánských Lázních využívá působení oxidu uhličitého na cévy. Pomůže tak řešit potíže s krevním tlakem a oběhem, ale léčí i křeče v dolních končetinách a aktivuje metabolismus v celém těle. Výborně působí na psychickou kondici a zbaví vás stresu.

2512_b_Aussenansicht-SaunagartenUhličitá koupel také zvyšuje prokrvení povrchových vrstev pokožky i hlouběji v organismu. Zajišťuje přísun živin a kyslíku do všech tělesných tkání, zejména pak k nervovým buňkám a do mozku. Procedura se aplikuje dvěma způsoby. Buď jste ponořeni v suchém bazénu, který je naplněn plynem. Hlavu máte pochopitelně nad hladinou plynu, který je těžší než vzduch a drží se při zemi. Nebo druhým způsobem, kdy kolem vás nafouknou utěsněný plynový balón.

2512_b_Pool - Hotel Grand Spa MarienbadDalším způsobem využití plynu jsou pak plynové injekce aplikované po úrazu přímo do postiženého místa. Léčivé dávky plynu urychlují hojení a regeneraci. Plyn CO2 z Mariánských Lázní je vulkanického původu a obsahuje 99,7 % CO2.

1338Jedna léčebná plynová procedura v délce trvání 20 minut stojí dle druhu aplikace od 435 Kč. Více informací najdete na: http://www.falkensteiner.com/cs

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.