Sociální sítě
Nahoru

Darujte své drahé radost z pohybu

Proč na svátek všech zamilovaných nedarovat něco, z čeho bude mít žena opravdu radost? Květiny, sladkosti či romantická večeře jsou určitě milou pozorností, ale proč nevěnovat něco, co jí přinese radost z pohybu a především čas na sebe samu. Dárkový poukaz na cvičení v klubu Expreska může být ideálním dárkem pro všechny ženy bez rozdílu věku.

Expreska_imageExpreska je fitness centrum, které se specializuje pouze na ženy a proto jim dokonale rozumí. Trenérky klubu Expreska doporučují alespoň dvakrát týdně třicet minut kruhového tréninku. Zdravý pohyb a cvičení navozují dobrou náladu a pocit spokojenosti. Svátek svatého Valentýna je ideální pro věnování takového dárku, stačí zakoupit jeden z dárkových poukazů v hodnotě 500 Kč nebo 1 000 Kč na cvičení ve třicetiminutovém kruhovém tréninku pro ženy.

Dárkový poukaz_ExpreskaVždy, když se najde volná chvilka, si mohou ženy zajít zacvičit do jedné z pětadvaceti Expresek v České republice a oddechnout si od běžných starostí. Nemusí nic dlouhodobě plánovat a objednávat se. Během půlhodiny si procvičí všechny svalové skupiny v těle, zpevní a zformují postavu. Dobrá kondice je základ pevného zdraví.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.