Sociální sítě
Nahoru

5x pánský sen aneb zpět do dětských let

Stále si, dámy, ještě lámete hlavu s tím, čím potěšit svého milého na Valentýna? Nic mu neudělá větší radost, jako když mu vložíte do ruky ovladač některé z technických vychytávek. Ztrácí se pak ve světě představivosti, kde kreativita při hře nezná mezí. Tak proč mu zkrátka neudělat radost?

1. BUGGY BOO!

Model Baja 5B v měřítku 1 : 5 je díky své robustní konstrukci a jednoduché obsluze určen nejen pro rekreační ježdění, ale i pro závodní tratě. Úctyhodná je jeho délka 81 cm a váha necelých 10 kg. Pevný duralový skelet vám umožní vyvést buggynu i na extrémní trať, dvoutaktní vzduchem chlazený motor o objemu 23 ccm ji pak rozjede rychlostí až 50 km/h. Díky objemu nádrže 700 ml si pak můžete „své auto“ užívat neuvěřitelných 45 minut.

HPI, 32 990 Kč

4

2. TAK TROCHU JINÝ ROBOT

Droid ovládaný mobilní aplikací, Sphero BB-8, je novým hrdinou Star Wars epizody VIII. Kouzelného robůtka, jehož pohyby i osobnost jsou stejně autentické jako na filmovém plátně, můžete mít doma už dnes. Na základě vašich příkazů BB-8 reaguje celou škálou výrazů i nálad. Komunikovat s ním můžete i slovy, navigovat ho k prozkoumávání okolí i vytvářet precizně technicky zpracované holografické nahrávky. Věříme, že Sphero je víc než hračka, stane se vaším společníkem.

Orbotix, 4799 Kč

1a

3. NEJVYCHYTANĚJŠÍ KVADROKOPTÉRA

Představte si, že držíte budoucnost ve svých rukou. Kvadrokoptéra Inspire 1 Pro patří k nejvyspělejším profesionálním platformám pro leteckou fotografii a video. Je vybavena palubní kamerou X5 s objektivem DJI MTF 15mm f/1,7 ASPH Lens se stabilizovaným závěsem, takže docílíte těch nejostřejších snímků a 4K videa bez nežádoucích šumů. Jakmile Inspire pošlete do vzduchu, budete si užívat velmi snadné ovládání a plného 360° výhledu.

DJI, 144 400 Kč

2a

4. PRO NEJNÁROČNĚJŠÍ PILOTY

Heli třída Blade 700 X® představuje absolutní vrchol elektro (?) vrtulníků. Unikátní montáž serv cykliky (?), která eliminuje nedokonalosti v ovládání, pak umožňuje bezchybně přesné reakce stroje. Páteří vysoce výkonného vrtulníku je tuhý rám, který ovšem vyniká minimální hmotností, proto vyslat jej do vzduchu zvládne i malé dítě. Přesto ale stavebnice modelu vyžaduje odbornou montáž, kterou doporučujeme sjednat u prodejce. Pokud si ovšem chcete hrát, při sestavování dokonale poznáte celý mechanismus. Troufáme si říct, že tento skvost splní i ty nejnáročnější standardy profi pilotů.

Blade, 28 979 Kč

5

5. JAKO RYBKA VE VODĚ

Toužíte-li po adrenalinové rychlosti na vodě, Voracity Type E 36 rozhodně uspokojí vaše přání. Velký a silný rychlostní člun se totiž dokáže po blankytně modré vodní ploše rozjet rychlostí až 80 km/h. K tomu mu dopomáhá vodou chlazený 6závitový motor 1650Kv. Laminátový trup o délce 91 cm rychle akceleruje zatáčky s vysokou stabilitou a skvěle drží směr díky optimalizovanému designu. Voracity je tedy rozhodně hračkou pro náročné…

Proboat, 17 180 Kč

7b

Kontakty: Blade, DJI, Proboat: www.rc-modely.eu, HPI: www.rcobchod.cz, Orbotix: www.alza.cz

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.