Sociální sítě
Nahoru

BRÝLE ALAIN MIKLI: ČERSTVÝ MÓDNÍ VÍTR

Výběr novinek brýlí francouzské značky Alain Mikli představuje OPTIKA POLÁK. Nové unikátní modely nejsou jen funkčním, ale díky svým netradičním tvarům, barvám a motivům, jsou i efektním módním doplňkem, který dokáže podtrhnout osobnost svého nositele. OPTIKA POLÁK unisex brýle Alain Mikli, cena 12790 KčDagmar Poláková, spolumajitelka OPTIKA POLÁK, dodává: „Luxus, extravagance, preciznost a ruční zpracování: to jsou zásadní atributy, kterými se pyšní brýle značky ALAIN MIKLI. Jedná se o malosériové skvosty, jež v sobě snoubí nejen estetickou hodnotu, ale i umělecký význam.“ OPTIKA POLÁK dámské brýle Alain Mikli, cena 17790 KčDámské brýle extravagantního tvaru. Provedení: transparentní plast. Na obrubách jsou geometrické tvary různých barev (v přední části obrub a stranic jen ve fialové barvě). OPTIKA POLÁK pánské brýle Alain Mikli, cena 10520 KčPánský elegantní model brýlí. Provedení: transparentní plast s vyřezanými strohými tvary v černé a modré. OPTIKA POLÁK dámské brýle Alain Mikli, cena 12790 KčModel brýlí určený pro dámy módního kulatého tvaru. Provedení: Kombinace transparentního a červeného plastu s barevnými proužky. OPTIKA POLÁK dámské brýle Alain Mikli, cena 14160 KčDámské efektní brýle. Provedení: transparentní plast s geometrickými motivy a červenou barvou použitou na stranicích a na horní části obrub.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.