Sociální sítě
Nahoru

KOLEKCE BOGNER MAN LÉTO 2016

Kolekce Bogner Man je složena z lehkých tkanin, měkkých podšívek a světlých tónů. Letošní sezonu se návrháři inspirovali jihem Francie, který se do jednotlivých kousků prolíná spolu se sportovním duchem. Linie vás zavede na festival v Cannes, do kouzelného města Antibes a na oblíbené pobřeží Côte Bleue. 08_BOGNER_MAN_162_HIRESObjevte sofistikovanou atmosféru Francouzské riviery a nadšení z nejznámějšího závodu Formule 1 „Grand Prix de Monaco“, který na oblečení zanechává své stopy. V módní kolekci jsou patrné ambice nabídnout nejvyšší kvalitu se zaměřením na štíhlé siluety. Klíčovou barvou kolekce Bogner Man  je modrá v nejrůznějších odstínech, od námořnické, přes azurovou až po akcenty atlantského oceánu. Z materiálů vede nappa kůže, bavlna, plátno, hedvábí a len. image006image004image010162;727100_RUBY B.D. 1-1,T112 E_999_12_UC516481image008

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.