Sociální sítě
Nahoru

Kurzy vaření s Mirkem Kalinou v Gourmet academy ve Vodičkově ulici

Lákají vás vzrušující výpravy do kulinářského světa? Není nad to, podniknout je v doprovodu zkušeného průvodce, skutečného mistra svého oboru! Mirek Kalina, šéfkuchař vyhlášené pražské restaurace Kalina cuisine & vins, je členem nového týmu lektorů Gourmet academy & Le petit chef academy, kde pod jeho vedením můžete absolvovat například kurz zaměřený na přípravu drůbeže nebo plodů moře.

gourmet academy_2Vaří se z prvotřídních surovin, v přívětivé atmosféře, v inspirativním prostředí. Omezený počet účastníků (max. 10) zaručuje individuální péči lektora a skvělé výsledky! Mirek Kalina naučí, jak rychle připravit dobré jídlo pro celou rodinu či přátele a přidá řadu praktických rad a zasvěcených tipů. Špičkový šéfkuchař jich má v zásobě nepočítaně, profesní zkušenosti sbíral po celém světě, včetně legendární, třemi michelinskými hvězdičkami ověnčené Les Prés d‘Eugenie jednoho ze zakladatelů nouvelle cuisine (francouzské nové kuchyně) Michela Guerarda.

gourmet academy _1Gourmet academy & Le petit chef academy je součástí Concept Store americké ikonické značky domácích spotřebičů KitchenAid, který společnost Potten & Pannen – Staněk v roce 2014 otevřela ve Vodičkově ulici. Ideální dopravní dostupnost autem (parkování je zajištěno) nebo veřejnou dopravou umožňuje spojit návštěvu kurzů vaření s kulturou, nákupy či jinými aktivitami v centru metropole. Více informací na www.gourmetacademy.cz.

mirek kalina

Více z rubriky Degustace

  • Malbec slaví již podesáté svátek

    17. dubna se již tradičně po celém světě slaví svátek populární argentinské odrůdy Malbec. Malbec je známý pro svou temnou až...

    Jan Pešek15.4.2020
  • Předjaří v Benjaminu

    Benjamin si v předjarním čase připravil menu, které vychází především z půdních plodin. Tedy vše, co roste v zemi, například brambory,...

    Jan Pešek5.3.2020
  • Kančí hody v La Verandě

    Výtečné maso špičkové české zvěřiny v rozmanité úpravě podle různých národních receptů bude únorovým žolíkem oblíbené staroměstské restaurace La Veranda. Již...

    Jan Pešek30.12.2019
  • Listopad ve znamení nejlepšího šampaňského

    Už po třinácté se mohou všichni milovníci šampaňského a netradičních gastronomických zážitků těšit na unikátní festival Grand Jour de Champagne, který...

    Jan Pešek4.11.2019
  • Listopad ve znamení lanýžů i v restauraci Grand Cru

    Sezóna lanýžů právě vrcholí a proto Fine diningová restaurace Grand Cru, v čele s šéfkuchaři Svatoplukem Hemmerem a Sašou Pavlovičem, připravuje...

    Jan Pešek30.10.2019
  • Hon na ústřice v La Verandě

    Sezóna ústřic právě začala. A přestože milovníci těchto chuťově jedinečných mořských plodů tvrdí, že nejlepší ústřice je vždycky samotná, maximálně pokapaná...

    Jan Pešek24.10.2019
  • Pražský Benjamin v průvodci Michelin

    Restaurace Benjamin v pražských Vršovicích se dostala po pouhém roce působení do Michelinského průvodce. Utajená restaurace na nefrekventované ulici vyniká svým...

    Jan Pešek24.9.2019
  • Hergetova cihelna láká na podzim plný chutných překvapení

    Podzim plný kulinářských akcí. Oblíbená malostranská restaurace Hergetova cihelna má pro své hosty připravený pestrý podzimní program. V týdnu od 23....

    Jan Pešek23.9.2019
  • Restaurace Sia plánuje týden okořeněný chilli papričkami

    Šéfkuchař Jiří Štift z asijské restaurace Sia, která spadá do gastronomické aliance Together, a jeho tým se rozhodli navázat na úspěch...

    Jan Pešek16.9.2019
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.