Sociální sítě
Nahoru

Expreska: Postavu snů během polední pauzy

TRX, bosu, pilates … Trendy ve cvičení a udržování postavy i kondice přicházejí a zase odcházejí. Stále ovšem zůstává na scéně klasický trénink na strojích, nesmrtelná osvědčená klasika. Řeč ovšem tentokrát nebude o tradiční posilovně, jak by se mohlo zdát. Vyzkoušeli jsme pro vás intenzivní kruhový trénink pro ženy pod hlavičkou sítě Expreska. DSC_8857Co je na tom speciálního?

Jak jsme si na vlastní kůži ověřili, kruhový trénink v Expresce je opravdu maximálně jednoduchý a zároveň intenzivní. Jednotlivá stanoviště jsou nekomplikovaná, logicky navazují a cvičení je tak snadno čitelné i pro naprostého laika, takže nemusíte řešit trapné situace, kdy nevíte co se kterým strojem dělat a jak si ho nastavit. Na rozdíl od posilovny se vám také nestane, že druhý den vinou špatného sledu cviků nebo přetížení určitě svalové skupiny nebudete moct vyjít schody. Ideální doba cvičení je přitom díky maximálně efektivnímu využití každého pohybu pouhých 30 minut – a ty zvládne minimálně dvakrát týdně vyšetřit opravdu každý, obzvlášť s plavkovou sezonou za zády… DSC_9062Jak to funguje?

Na první lekci vás zkušená trenérka, která je při ruce i při každé další vaší návštěvě, naučí, co dělat. V Expresce se střídá vždy jedno stanoviště posilovací a jedno určené na zvýšení tepové frekvence, tedy kardiotrénink – výsledkem je tedy zpevnění svalů a rychlejší spalování a modelace postavy zároveň. Procvičíte si přitom jak problémové partie jako jsou stehna, hýždě nebo břicho, ale i paže a záda. Konzervativnější dámy jistě ocení, že Expreska je čistě dámský podnik, můžete se tedy naplno soustředit jen na svůj výkon bez mnohdy nepříjemných pohledů mužských očí – ty oceníte spíš v jiném prostředí po pár lekcích kruhového tréninku, tohle cvičení totiž velmi brzy přináší viditelné výsledky.

Takže kam zajít?

Expreska má po celé České republice celkem 25 poboček, z toho 16 v Praze. Můžete přijít kdykoliv v rámci velkorysé otevírací doby, není potřeba žádné objednávání ani rezervace, harmonogram je prostě čistě na vás a vašich možnostech. Čtvrtletní permanentka, díky které se zbavíte zimních hříchů na své postavě, vyjde na pouhých 900 korun měsíčně, takže při frekvenci cvičení 3x týdně vás jedna návštěva vyjde na 75 korun. Pokud na sobě chcete zapracovat opravdu intenzivně, Expreska nabízí také přímé výživové poradenství včetně sestavení osobního nutričního plánu zkušenými specialisty. Výmluvy, proč to nejde, se zase hledají o něco hůře, co říkáte?

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.