Sociální sítě
Nahoru

MILUJEME VELIKONOČNÍ BRUNCHE…

CottoCrudo_Velikonocni_brunch_2

Tradiční velikonoční veselí oživí restauraci CottoCrudo hotelu Four Seasons Prague už tuto neděli 27. března. Od 12:30 do 15:30 totiž proběhne oblíbený velikonoční brunch s bohatým programem pro všechny hosty. Šéfkuchař restaurace Leonardo Di Clemente spolu se svým týmem připraví širokou nabídku pochoutek, včetně tradičních italských specialit a o zábavu se postarají velikonočně laděné aktivity pro děti.

Cold Cuts CottoCrudo

Slavnostní hodování nabídne lahůdky v rámci mozzarella baru, baru s rybami, ústřicemi, uzeninou, sýry a saláty. Nebudou chybět také tzv. živé stanice, tedy místa, kde budou kuchaři v průběhu brunche přímo před hosty připravovat pokrmy, jako například risotto, gratinovanou pastu, maso a další pochoutky. Nabídku doplní i lahodné dezerty či bufet s mlsáním pro děti. Malí návštěvníci si navíc užijí odpoledne plné zábavy díky bohatému programu dětského koutku, například při hledání a malování vajíček.

Easter Brunch CottoCrudo 2

Za velikonoční brunch zaplatíte 1 690 Kč na osobu, děti do 6 let se mohou zúčastnit zdarma a děti od 6 do 12 let za 990 Kč. Tak si nechte chutnat a přejeme veselé Velikonoce!

 

Více z rubriky Gastro

  • Vánoční edice Hennessy Very Special

    Značka prémiového koňaku Hennessy odhaluje u příležitosti blížících se svátků limitovanou edici legendárního koňaku Hennessy Very Special ve speciálním dárkovém balení....

    Jan Pešek21.10.2020
  • Michelinem ověnčená La Degustation Bohême Bourgeoise nabízí rozvoz

    Vyhlášená perla tuzemské gastronomie musela reagovat na zavřené hranice státu, a svůj zážitkový koncept výrazně zpřístupnila k využití lokálních hostů už...

    Jan Pešek15.10.2020
  • Znovuotevřená restaurace Čestr

    Jalovice a volci z českého strakatého skotu, grilování na dřevěném uhlí, dlouhé pečení v „sauně“ a současná česká kuchyně v podání...

    Jan Pešek15.10.2020
  • Uhrančivé mini dýně

    Severočeská síť Lagarto, která hosty baví ve svých kavárnách v Teplicích, Mostě a Chomutově výjimečnou nabídkou house dortů klasických, prémiových a...

    Marek Zelený12.10.2020
  • Po revolučních konjakových těstovinách Slim Pasta se hudbne

    Drtivá většina lidí konzumuje těstovinové přílohy, protože jsou běžně k dostání, chutné a jednoduché na přípravu. Často se ale lidé přílohám...

    Marek Zelený12.10.2020
  • Sezónní tasting menu

    Restaurace Nota Bene představuje nové hřející sezónní tasting menu o čtyřech chodech, které navodí v ústech české plnohodnotné nebe. Kde jinde...

    Jan Pešek8.10.2020
  • Jistota v Alcronu v podobě brunchů

    Víkendové brunche v hotelu Alcron se staly jistotou, která je v posledních týdnech více než potřebná. Kvalita, historie a vytříbený servis...

    Jan Pešek7.10.2020
  • České prémiové destiláty zabodovaly na mezinárodní soutěži

    Česká destilérka Fleret z Frenštátu pod Radhoštěm zabodovala v rámci populární International Spirits Challenge, jedné z nejvýznamnějších a nejrespektovanějších degustátorských světových...

    Marek Zelený5.10.2020
  • Řízková olympiáda v Babiččině zahradě

    Letošní podzim v Babiččině zahraně v Průhonicích je plný kulinárních zážitků. Největším hitem bude bez debat řízková olympiáda, na jejímž konci...

    Jan Pešek5.10.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.