Sociální sítě
Nahoru

ZVIŘECÍ HAUTE LIVING: LUXUS POD TLAPKAMI

Pokud nerozmazlujete sebe nebo své ratolesti, určitě zahrnujete luxusem vaše čtyřnohé miláčky. Přinášíme vám pět vychytávek, které jim ze života udělají procházku růžovým sadem.

1. Ultimátní domácí pohodlí

Kožené klasické sofa Balmoral značky Scott’s of London s výjimatelným polštářem skvěle doplní váš sedací kout. Vybírat můžete z velkého množství kůží i dekorů, které přesně nakombinujete do vašeho interiéru.

Cena za sofa 17 190 Kč. Za kožešinu zaplatíte 3580 Kč.

j1

2. Zvířecí freedom

Pro některé majitele se volný pohyb jejich miláčka často stává noční můrou. Řešením může být GPS lokátor Kippy, který jednoduše připevníte na obojek vašeho zvířete. Prostřednictvím smartphonu, tabletu nebo počítače můžete pak jednoduše sledovat, kde se váš tulák pohybuje. Zaplatíte za něj 4990 Kč.

3a

3. Mějte jejich mlsání pod kontrolou

Automatický zásobník na krmivo Petly od Rinn se hodí, když potřebujete svého kočičího miláčka na pár dní opustit. Oblíbili si ho ale i majitelé menších psích plemen jednoduše proto, že až čtyři dny nemusíte myslet na dobu krmení. Až jeden kilogram sušených granulí se dávkuje přesně podle vámi nastaveného režimu. Petly můžete navíc řídit jednoduše i přes mobilní aplikaci. Stojí 8180 Kč.

1

4. Cestování v komfortu

Kožená přepravní taška Gucci s uchy v signaturních barvách brandu se bude líbit nejen vašemu psímu miláčkovi, ale i vám. Dokonale doladí váš cestovní outfit. Zaplatíte za ni 25 680 Kč.

c

5. Pod drobnohledem

Pokud přemýšlíte o tom, co vaši zvířecí miláčci dělají, když nejste doma, odpovězte si pomocí interiérové Wi-Fi HD kamery Scout 85 od Motoroly, která pracuje prostřednictvím zabezpečené cloudové služby Hubble. Nabízí nejen digitální zoom, ale i obousměrnou komunikaci či infračervené noční vidění. S funkcí okamžité upozornění na váš chytrý telefon, tablet nebo PC reagujícího na pohyb, takže budete v klidu, ať už jste jakkoli daleko od domova. Kamera vás bude stát 3899 Kč.

2

Kontakty:

Amazon (Rinn): www amazon.com, Gucci: Pařížská 9, Praha 1, Tel.: +420 222 316 091, Kippy: www.kippy.com,Motorola: www.motorola.com, Scott’s of London: www.luxuriousdogbeds.co.uk

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.