Sociální sítě
Nahoru

VÁŠ DEN D ANEB SVATBA, KTERÁ VONÍ JEDINEČNOSTÍ…

Okamžik, kdy řeknete své ano, by měl být výjimečný. Budete si jej totiž pamatovat celý váš život. Nebojte se okázalosti, přepychu a luxusu a užijte si den iniciace z partnerky na manželku se vší pompou. Vybíráme pro vás TOP 10 nejlepších svatebních haute couture návrhářů, jejichž róby mluví samy za sebe…

1. MONUMENTÁLNÍ KASKÁDY

Jestli má někdo opravdový cit pro ženské tvary, pak je to značka Galia Lahav z Tel Avivu. Používá jen ty nejhonosnější látky, které vrství do ikonických kaskádovitých tylových sukní, italské krajky s ručními výšivkami či zcela lehounké hedvábí umně komponuje na jinak odhalená záda. Jejich ceny se pohybují od 190 000 Kč do 380 000 Kč.

2. SVATEBNÍ ROMANCE

Pokud byste měli šaty designérky Sareh Nouri popsat jedním slovem, to nejlepší by bylo „romantika“. Lehounké róby jako pro princezny, něžně krásné a krásně něžné, zakoupíte od 80 000 Kč do 180 000 Kč.

11

3. DRAMATICKÁ VERA

Pokud toužíte po opravdovém designovém luxusu, róby od návrhářky Very Wang zcela uspokojí vaše očekávání. Připravte si ale 190 000 až 580 000 Kč. U Very nečekejte jen šaty, ale ikonu. Jejich cena je navíc v čase téměř neměnná.

3

4. NEVĚSTA REBELKA

Sexy a svůdná nevěsta? Není to moc? Ne v případě telavivské návrhářky Zahavit Tschuby, jejíž modely provokují, odhalují, co nemají, ale tak, aby očím stejně zůstalo vše skryto. Její modely se pohybují v cenách od 350 000 Kč.

12

5. OPULENTNÍ MARCHESA

Marchesa patří mezi jeden z těch ryze luxusních a elegantních módních domů, jejichž produkce nikdy nestagnuje. Stohy tylu, míle krajky a oceány hedvábí – pokud hledáte ohromující šaty nejvyšší kvality, Marchesa vás pokaždé omráčí. Ceny od 265 000 Kč.

6. EXKLUZIVITA RUČNÍ PRÁCE

Jedny z nejdražších svatebních šatů na světě šije bejrútský návrhář Krikor Jabotian. Za ty nejlevnější jednoduché modely zaplatíte od 450 000 Kč. Platíte ale jednoznačně za kvalitu, drahé látky jsou pošívány drahými kameny a ručními výšivkami a aplikacemi. Šaty vznikají i několik měsíců.

7. S CITEM PRO ŠTÍHLÝ PAS

Kanadský módní dům Ines di Santo se světu vryl především díky svým vypasovaným siluetám šatů, které dokonale zvýrazňují pas. Za šaty zaplatíte od 125 000 Kč do 250 000 Kč.

8. ORIENTÁLNÍ SMYSLNOST

Svatební svět je tak trochu posedlý uměním libanonského designéra Zuhaira Murada. Jemná hra s odvážnými detaily, tajemstvím a odhalením, dramatické siluety a jedinečné ručně vyšívané motivy z něj dělají No.1 svatebního businessu. Za jeho róby zaplatíte od 380 000 Kč do 500 000 Kč.

2a

9. POHÁDKOVÝ PRONOVIAS ATELIÉR

Jejich róby jsou propleteny pohádkovými příběhy, zhotovené z přepychových luxusních látek s dramatickými siluetami. Haute couture kolekce se pohybují v ceně od 120 000 Kč do 300 000 Kč. Šaty Pladie z nové kolekce ve střihu mořské panny jsou posázeny drahými kameny a dozdobeny ruční výšivkou.

 

1

10. HOLLYWOODSKÝ GLAMOUR

Sofistikované looky Monique Lhuillier, které podtrhují ženský půvab, si hrají se smyslností a křehkou krásou. Monique připravila pro letošní sezonu kromě své haute couture kolekce také sofistikovanou red carpet módu. Ceny od 125 000 Kč do 500 000 Kč.

7

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.