Gastronomická společnost Searcys ve spolupráci s Anthonym Demetrem, jedním z londýnských nejvlivnějších restauratérů a šéfkuchařů, otevřela novou exkluzivní restauraci Osteria v Barbican Centre v Londýně. Kuchyně vystavěná na konceptu moderní představy o italské gastronomii, vedená pod taktovkou michelinského šéfkuchaře Patricka Leana, sází na sezonní menu plné čerstvých surovin i vzrušující fresh koktejly a aperitivy. Věříme, že v moderním hřejivém interiéru s výhledem na Londýn, který byl inspirován slavným mosazným zábradlím Barbican Centre a je vyšperkovaný díly umělců z Limoncello galerie z Hagerstonu, vám bude obzvlášť chutnat. Doporučujeme například Králičí hřbet Saltimbocca s čekankou a ječmenem za 690 Kč, či Grilovanou chobotnici s brambůrky a pečenými paprikami za 620 Kč.
Kontakt: Barbican Cente, Silk Street, Londýn, www.osterialondon.co.uk