Sociální sítě
Nahoru

VICTORIA BECKHAM SPOJUJE SVÉ SÍLY S ESTÉE LAUDER!

Bývalá královna britského popu a dívčí skupiny Spice Girls se posunula z pozice teenage idolu přes manželku oblíbeného fotbalisty až k top návrhářce obdivované módním světem i celebritami všech odvětví. Její designy zkrátka každý miluje a nejinak je tomu u nás! Proto je určitě skvělou novinkou, že Vicky započala spolupráci s kosmetickým gigantem Estée Lauder.

ELVB_BTS_Global-Print-Online-Editorial-Social_December-31-2016-e1462935586669Limitovaná edice make-upu oslaví úspěch už v září tohoto roku. Exkluzivní řada bude k dostání jen na pár místech – v buticích Victorie Beckham, na webových stránkách www.victoriabeckham.com a samozřejmě také na adrese www.esteelauder.com.

Victoria-Beckham-at-her-D-014 (1)

Jak řekla Jane Hertzmark Hudis, Group President společnosti Estée Lauder, Victoria nejen vskutku rozumí tomu, co ženy chtějí, ale také ví jak na to, aby vypadaly nejkrásněji a rovněž se tak cítily. Máme se tedy na co těšit!

 

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.