Sociální sítě
Nahoru

Kulinářský požitek v Mariánských Lázních

V restauraci Johan Straus, kterou najdete v Mariánských Lázních ve Falkensteiner hotelu, kouzlí s českou i mezinárodní kuchyní šéfkuchař Miroslav Matejkin. Jeho tým každou sobotu připravuje degustační večeři o šesti chodech.

RestaurantOchutnat můžete například předkrm v podobě Marinovaného tuňáka pečeného při nízké teplotě, jako hlavní chod Hovězí Entrecote steak s krevetami podávaný s polentovou roládou a jako dezert Tvarohové cannelloni s krémovými lasagnemi. Ve Falkensteiner hotelu se snaží vyhovět všem svým hostům, takže si na své přijdou i vegetariáni, či lidé s diabetem a bezlepkovou dietní stravou. Stačí o tom předem informovat.

2512_b_Kulinarik-Vorspeise1Určitě vás nezklame ani návštěva působivého Lobby baru s nekuřáckou kavárnou. V Lobby baru jsou dvakrát až třikrát týdně pořádány programy například živá hudba, jazz, nebo klavírní vystoupení. Při teplém počasí si můžete posedět na krásné letní terase, která k Lobby baru neodmyslitelně patří.

2512_b_Hotelbar

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.