Gastro | 12.5.2016 | Marek Zelený

Kulinářský požitek v Mariánských Lázních

V restauraci Johan Straus, kterou najdete v Mariánských Lázních ve Falkensteiner hotelu, kouzlí s českou i mezinárodní kuchyní šéfkuchař Miroslav Matejkin. Jeho tým každou sobotu připravuje degustační večeři o šesti chodech.
RestaurantOchutnat můžete například předkrm v podobě Marinovaného tuňáka pečeného při nízké teplotě, jako hlavní chod Hovězí Entrecote steak s krevetami podávaný s polentovou roládou a jako dezert Tvarohové cannelloni s krémovými lasagnemi. Ve Falkensteiner hotelu se snaží vyhovět všem svým hostům, takže si na své přijdou i vegetariáni, či lidé s diabetem a bezlepkovou dietní stravou. Stačí o tom předem informovat.
2512_b_Kulinarik-Vorspeise1Určitě vás nezklame ani návštěva působivého Lobby baru s nekuřáckou kavárnou. V Lobby baru jsou dvakrát až třikrát týdně pořádány programy například živá hudba, jazz, nebo klavírní vystoupení. Při teplém počasí si můžete posedět na krásné letní terase, která k Lobby baru neodmyslitelně patří.
2512_b_Hotelbar

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz