V restauraci Johan Straus, kterou najdete v Mariánských Lázních ve Falkensteiner hotelu, kouzlí s českou i mezinárodní kuchyní šéfkuchař Miroslav Matejkin. Jeho tým každou sobotu připravuje degustační večeři o šesti chodech.
Ochutnat můžete například předkrm v podobě Marinovaného tuňáka pečeného při nízké teplotě, jako hlavní chod Hovězí Entrecote steak s krevetami podávaný s polentovou roládou a jako dezert Tvarohové cannelloni s krémovými lasagnemi. Ve Falkensteiner hotelu se snaží vyhovět všem svým hostům, takže si na své přijdou i vegetariáni, či lidé s diabetem a bezlepkovou dietní stravou. Stačí o tom předem informovat.
Určitě vás nezklame ani návštěva působivého Lobby baru s nekuřáckou kavárnou. V Lobby baru jsou dvakrát až třikrát týdně pořádány programy například živá hudba, jazz, nebo klavírní vystoupení. Při teplém počasí si můžete posedět na krásné letní terase, která k Lobby baru neodmyslitelně patří.